Ukrainian New Fashion Days 2020: коли пройде міжнародна онлайн-презентація українських брендів і дизайнерів? 

Новости ТВ-шоу

Ukrainian New Fashion Days 2020 — це унікальна можливість заявити світу про український фешн-продукт та країну в цілому. Захід відбудеться 16 жовтня 2020 року. Детальніше — в нашому матеріалі!

Victoria's Secret анонсувала банкрутство британської філії, Zara зачинила більше 1000 магазинів по всьому світу, а Chanel зупинили свої виробничі майданчики… Постпандемічні зміни на світовому фешн-ринку подарували представникам української моди унікальну можливість перейти на міжнародний професійний рівень та показати світові неповторність своїх ідей.

Ukrainian New Fashion Days 2020 — це проєкт, який має на меті презентувати українських дизайнерів та бренди міжнародним байєрам, ЗМІ, аналітикам моди та споживачам.

Related video

Ukrainian New Fashion Days 2020 відбудеться 16 жовтня 2020 року на phygital show у рамках VI конкурсу дизайнерів New Fashion Zone Contest на локації Почайна в місті Києві та одночасно у прямій трансляції в соцмережах.

Тема проєкту — відповідь представників української моди на кризу через коронавірус. Тільки уявіть, скільки креативу можуть подарувати українські бренди, створюючи колекції для пост-пандемічного світу з високою якістю та помірними цінами. Ми очікуємо щось надзвичайне!

— розповідає Марія Терехова, засновниця платформи New Fashion Zone.

Відбір учасників на міжнародний проєкт буде проходити на офіційному сайті.   Подавати свої роботи та анкети можна до 13 серпня 2020 року (включно).

До першого етапу пройдуть 150 учасників, а у другому етапі залишаться 6 брендів-фіналістів, які підготують колекції для ринку ЄС, проведуть зустрічі з європейськими байерами та презентують свої колекції світовим медіа та експертам.

До участі запрошуються як сталі бренди й фешн-дизайнери, так і молоді талановиті креатори. Щоб стати учасником відбору, потрібно перейти за посиланням та заповнити форму.

Проєкт Ukrainian New Fashion Days 2020 проходить за підтримки Українського культурного фонду та реалізується командою Платформи розвитку fashion-підприємств та молодих креаторів New Fashion Zone.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Також вам буде цікаво поглянути на нову коллекцію Будинку моди Versace.