Корсети з вишивкою і маски з пластику: Garderobka та Polina Veller випустили колекцію до Дня Незалежності України (ФОТО)

Новости ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналист

Топи з бабусиних хустин, корсети з вишиванкою та маски з пластику... Сервіс Garderobka та відомий український арт-дизайнер Polina Veller презентували спільну колекцію, присвячену Україні: її самобутності та незалежності.

29 років з Дня Незалежності України — це час коли ми по особливому вшановуємо своє коріння, причетність до певної культури та ідентифікуємо себе як українців. Один із способів це зробити — носити український одяг.

Garderobka та арт-дизайнер Polina Veller підготували колаборацію до Дня Незалежності України.

Related video

Gadrderobka — це багатофункціональний сервіс, ціль та цінність якого в тому, щоб давати нове життя старим речам. Проект створює унікальні образи в стилі арт-фешн, випускає власні колекції та займається переробкою речей.

Garderobka та дизайнер Polina Veller випустили колекцію до Дня незалежності України (ФОТО) - фото №1
Garderobka та дизайнер Polina Veller випустили колекцію до Дня незалежності України (ФОТО) - фото №2

Цього разу засновниці проекту, Катя та Юля, вирішили переосмислити бабусині платки і зробити їх ультрамодними. В результаті вийшли — корсети та асиметричні топи.

Garderobka та дизайнер Polina Veller випустили колекцію до Дня незалежності України (ФОТО) - фото №3
Garderobka та дизайнер Polina Veller випустили колекцію до Дня незалежності України (ФОТО) - фото №4

Polina Veller, що зазвичай працює з пластиком, зробила з нього маски з українським орнаментом, топи з банеру з принтом платків та сережки з переробленого пластику.

Garderobka та дизайнер Polina Veller випустили колекцію до Дня незалежності України (ФОТО) - фото №5
Garderobka та дизайнер Polina Veller випустили колекцію до Дня незалежності України (ФОТО) - фото №6

Ми хочемо розповісти про зв'язок поколінь, про те, що нас немає без нашої історії, без наших прабабусь та прадідусів. Ми зробили реінкарнацію платків — в актуальні вироби: так, як риси зовнішності та характеру наших предків, змішуючись з прогресивною сучасністю, перероджуються в нас самих.

— розповідають засновниці .

Garderobka та дизайнер Polina Veller випустили колекцію до Дня незалежності України (ФОТО) - фото №7

Polina Veller також поділилась своїми думками та натхненням:

Я вечно склоняюсь к национальности узоров, или к экологичности. В нашем сотрудничестве с Юлей и Катей мы развиваем тему этнической идентичности и современных потребностей. Например, поля шляпы, под которыми можно быть скрытым от солнца, но вместе с современными аксессуарами, они радуют нас и добавляют повседневным нарядам нотку новизны и легкости. Наши творения — это ода радости, легкости и веселья... Возможно и на наших улицах появится украинская сиеста.

Колекція Polina Veller та Garderobka вийшла стильною, екологічною та автентичною.

Также вам будет интересно:  Разбор гардероба Анны Завальской с сервисом "Гардеробка".