Креативна колаборація: Іван Дорн став обличчям першої спільної колекції PUMA та KidSuper (ФОТО+ВІДЕО)

Новости ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналист

PUMA та KidSuper представили першу спільну колекцію. Її обличчям став популярний український співак Іван Дорн. Яскраві фото та відео нової колаборації — дивіться в нашому матеріалі!

KidSuper та PUMA випустили спільну колекцію, в якій поєдналися сила спорту і енергія мистецтва. Лінійка створена для тих, хто береже в собі дитину та не боїться бути оригінальним. Обличчям колекції став яскравий артист —  Іван Дорн .

Нова колекція PUMA x KidSuper — це перша колаборація Колма Ділейна і спортивного бренду, джерелом натхнення якої став футбол.

Related video

Колекція PUMA x KidSuper яскрава, самобутня та ні на що не схожа. У ній присутні ретро мотиви, що доповнюються натхненними елементами футболу. Серед кольорів переважають пастельні відтінки, проте кожна річ доповнена яскравими малюнками. Також дизайнери захопилися асиметрією, вміло застосували вишивку та інші декоративні прийоми.

Креативна колаборація: Іван Дорн став обличчям першої спільної колекції PUMA та KidSuper (ФОТО+ВІДЕО) - фото №1
Креативна колаборація: Іван Дорн став обличчям першої спільної колекції PUMA та KidSuper (ФОТО+ВІДЕО) - фото №2

Відмітимо, що Колм Ділейн — засновник бренду KidSuper, родом із Нью-Йорка. Він — колишній професійний гравець у футбол, а зараз — дизайнер, режисер, художник і не тільки. Розпочав свою кар’єру в п’ятнадцять років, створюючи та продаючи різнокольорові футболки у гаражі батька. На сьогоднішній день Колм — ні на кого не схожий митець свого часу.

Креативна колаборація: Іван Дорн став обличчям першої спільної колекції PUMA та KidSuper (ФОТО+ВІДЕО) - фото №2

У нас не було сумнівів, хто стане обличчям колекції. Іван Дорн готовий до будь-яких нестандартних рішень. Стрибати на дивані посеред Пішохідного мосту в розпал спекотного дня — ви уявляєте когось, хто зробив би це краще, ніж Іван?

— коментують в PUMA.

Яскраву фотосесію з Іваном Дорном влаштували у людних автентичних місцях Києва — на Бесарабському ринку, шкільному футбольному полі та мосту, що веде на Труханів острів.

Колекція вже доступна у продажу на офіційному сайті PUMA   та у фірмових магазинах PUMA Select.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Також не пропустіть The Phygital Show проєкту Ukrainian New Fashion Days 2020.