NEW.ME — немає місця стереотипам: український бренд OneByOne випустив особливу колекцію

Новости ТВ-шоу
Елена Мело

Елена Мело

Редактор ленты новостей

Український бренд One by One випустив спецколекцію під назвою NEW.ME, де немає місця стереотипам про гардероб жінок, який повинен відповідати їхньому віку в паспорті.

На своїй сторінці в Instagram OneByOne  розповіли про нову колекцію:

Related video

Ідея спецколекціі прийшла не випадково. Просто одного разу, зібравшись жіночою частиною команди, ми подумали про те, як протягом усього життя кожна з нас відчувала на собі осуд за міні в 16 або за відкрите декольте в 50. Нам здалося це дико несправедливим.

— поділилася засновниця бренду Лідія Сметана.

Таку суспільну проблему прийнято називати ейджизмом. Ейджизм — це дискримінація людини за віковою ознакою. Досить поширене явище все ще недостатньо досліджено та точно невідомо, скільки людей піддається тиску день у день. При цьому, за даними ВОЗ, дискримінація за віковою ознакою може негативно впливати на загальний стан здоров'я, і ​​навіть привести до депресії та скорочення людського життя. А цього вже достатньо, щоб заговорити про існуючу проблему та з нею боротися. Найпростіший і найдієвіший спосіб — почати з себе, так вважає команда One by One.

NEW.ME — немає місця стереотипам: український бренд OneByOne випустив особливу колекцію - фото №1

"NEW.ME"  — це спецколекція, яка складається з базового одягу. Його концепція полягає в свободі вибору клієнтки. Моделі розроблені так, щоб вироби підійшли кожній без винятків. Таким чином, будь-яка клієнтка, у 18, 35 або 63, зможе вибрати будь-який з виробів, представлених у капсулі.

Чому саме "спецколекція"?

NEW.ME — немає місця стереотипам: український бренд OneByOne випустив особливу колекцію - фото №2

Справа в тому, що ми існуємо на ринку вже більше 5 років. Звичайно, за цей час ми значно зростили свою цільову аудиторію, добре вивчили всі її уподобання і дуже її цінуємо. Але зараз ми усвідомили, що готові до змін. Тому розділили асортимент на 2 категорії: в одну частину входять речі, за які нас полюбила наша клієнтка, в іншу — вироби, якими ми хочемо висловлювати свою позицію.

— говорить Лідія Сметана, засновниця бренду One by One.

NEW.ME — немає місця стереотипам: український бренд OneByOne випустив особливу колекцію - фото №3

"NEW.ME" — лінійка, яка буде регулярно оновлюватися і нести в собі важливий меседж: "Вік — це просто цифри, а не стан розуму або причина для якоїсь певної поведінки" , — пише автор Сесілія Ахерн.

Фото: Волошинова Тетяна

Також вам буде цікаво:  трендовые вещи на весну 2021 года