Елегантність та безпека: бренд Anna Grove представив другу колекцію на UFW No Season 2021

Новости ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналист

Український бренд  Anna Grove представив нову колекцію у рамках  Ukrainian Fashion Week No Season 2021 . Дивіться, як це було!

В новій колекції дизайнерка бренду Анна Гайова відповідає на сучасні виклики, звертаючись до перевіреної часом класики. Традиційна клітинка, гусяча лапка та смуги огортають відчуттям опори та стабільності, яких останнім часом нам усім бракує.

Відтепер світловідбиваючі елементи — це не тільки уніформа комунальних служб, а й ефектна, гармонійна деталь елегантного стилю. Анна Гайова чудово припасувала їх навіть до пальто у традиційну гусячу лапку. Трансляція показу наочно показала, як одяг відбиває софіти та освітлення, що дозволяє бути помітним у світлі фар та ілюмінації із дистанції до 100 метрів.

Related video
Елегантність та безпека: бренд Anna Grove представив другу колекцію на UFW No Season 2021 - фото №1
Елегантність та безпека: бренд Anna Grove представив другу колекцію на UFW No Season 2021 - фото №2

Основу колекції складають пальто з м’якою лінією плеча та об’ємними акцентними рукавами. Трансформовані класичні силуети, деконструкція та чисті яскраві кольори пом’якшують консервативний настрій. Кожен образ колекції доповнений рефлективними деталями — трикотаж, канти, приховані вставки та безліч гудзиків, які відбивають вечірнє світло.

Концепт елегантної безпеки надихає на нові поєднання. Багатофункціональність одягу є однією із вимог сучасного світу та якнайкраще відображає моє власне прагнення до відповідальної моди.

— розповідає Анна.

Елегантність та безпека: бренд Anna Grove представив другу колекцію на UFW No Season 2021 - фото №4

Дизайнерка продовжує розвивати представлену на конкурсі Safe Fashion ідею безпеки на дорозі та вкотре доводить, що не потрібно жертвувати стилем заради збереження життя. У планах Анни — віднайти нові технологічні деталі та з часом створити повну лінійку, аби усі елементи гардеробу мали  світловідбиваючі деталі.

Не пропустіть:  український бренд OneByOne випустив особливу колекцію NEW.ME.