"Королева Львова" Анастасія Федик у розкішній сукні з'явилася на червоній доріжці Каннського кінофествиалю (ФОТО)

Новости ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналист

Українська модель та володарка титулу "Королева Львова" Анастасія Федик зачарувала розкішним образом на  червоній доріжці 74-го Каннського міжнародного кінофестивалю . Про запаморочливий успіх дівчини з Яворова та її ефектний вихід у Каннах — читайте в нашому матеріалі.

Ще зовсім недавно 18-річна Анастасія Федик з містечка Яворів, що на Львівщині, лише мріяла про світ селебріті. І ось опинилася в епіцентрі зіркового життя — на червоній доріжці 74-го Каннського міжнародного кінофестивалю, який триває на Лазурному узбережжі Франції.

Анастасія вийшла на червону доріжку в неймовірно жіночному та сексуальному образі. "Королева Львова" обрала рокову червону сукню з чуттєвим декольте та вирізом на спідниці. Свій образ Федик доповнила помадою в тон вбрання та елегантним кольє з підвіскою.

Related video
"Королева Львова" Анастасія Федик у розкішній сукні зявилась на червоній доріжці Каннського кінофествиалю (ФОТО) - фото №1
"Королева Львова" Анастасія Федик у розкішній сукні зявилась на червоній доріжці Каннського кінофествиалю (ФОТО) - фото №2

Відмітимо, що життя Анастасії Федик кардинально змінилося за останній рік. У грудні 2020 року модель та студентка Вищої школи інформатики та менеджменту в місті Жешуві (Польща) виборола титул "Королева Львова". Ця перемога принесла дівчині не тільки почесне звання і 100 тисяч гривень призових, а й річний контракт про співпрацю із відомим світовим глянцем L'Officiel.

"Королева Львова" Анастасія Федик у розкішній сукні зявилась на червоній доріжці Каннського кінофествиалю (ФОТО) - фото №3

І ось цьогоріч українська красуня опиналася на обкладинці журналу L'Officiel Cyprus (крім того, дівчина є автором матеріалів для глянців L'Officiel Cyprus та L'Officiel USA), а цими днями продефілювала червоною доріжкою в товаристві світових знаменитостей у Франції. Впевнені, що далі — тільки більше.

Не пропустіть: Белла Хадід показала найефектніший образ на червоній доріжці Каннського кінофестивалю. 

Фото: прес-служба Анастасії Федик