Сезон української краси: як пройшов екологічний кастинг на "Міс Україна Всесвіт"-2021 (ФОТО+ВІДЕО)

Новости ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналист

Слідчі, бізнес-леді, лікарі та спортсменки... 28 липня у столичному просторі INVERIA Event Space відбулися кастинги на участь у конкурсі "Міс Україна Всесвіт"-2021 та презентація нового сезону української краси. Як це було? Дізнайтесь у нашому матеріалі.

Цього року претендентки на почесний титул з'їхалися на екологічний кастинг без купальників та з живими співбесідами з усіх регіонів України — Києва, Харкова, Черкас, Вінниці і багато інших міст. Всього в цей день перед журі постало понад півсотні дівчат.

Як виявилося із співбесід з журі, майбутні претендентки на головну корону країни не просто красуні, а — слідчі, бізнес-леді, лікарі та спортсменки. Дівчата захоплюються музикою, модельним бізнесом, бальними, спортивними танцями, малюють, закінчують закордонні бізнес-школи і навіть просувають на український ринок нові бренди. А найголовніше — володіють великим бажанням завоювати титул "Міс Україна Всесвіт"-2021 і представляти Україну на конкурсі "Міс Всесвіт"-2021.

Related video

Для багатьох претенденток отримати корону і титул є втіленням найзаповітнішої дитячої мрії.

Сезон української краси: як пройшов екологічний кастинг на "Міс Україна Всесвіт"-2021 (ФОТО) - фото №1

Оргкомітет конкурсу "Міс Україна Всесвіт" вже не вперше проводить відкриті кастинги. Нам подобається формат народного кастингу, коли дівчата з усієї України можуть спробувати свої сили у відборі і переконатися що все відбувається чесно і відкрито,

— розповідає про кастинги Президент конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова.

Також в рамках кастингу пройшла лекція переможниці "Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизавети Ястремської про історію та про цінності конкурсу краси. Сучасні дівчата хочуть створювати особистий бренд, досягати своїх цілей, бути успішними в бізнесі.

Крім історичного екскурсу, "Міс Україна Всесвіт"-2020 поділилася враженнями, як сама йшла до цього титулу, та які почуття були під час нещодавнього фіналу "Miss Universe":

Сезон української краси: як пройшов екологічний кастинг на "Міс Україна Всесвіт"-2021 (ФОТО) - фото №2

Фінал конкурсу відбувається з дуже важким та жорстким графіком. Перед фіналом багато людей попереджали, що всі фіналістки між собою ворогують, але я побачила інше — всі дівчата щиро й активно спілкувались одна з одною та залишились друзями і однією сім'єю. Для вільного спілкування обов’язково вільно володіти англійською, якій я перед фіналом присвятила дуже багато часу.

Наприкінці лекції Єлизавета Ястремська зробила подарунок на згадку кожній учасниці кастингу — іменну футболку "Міс Україна Всесвіт"-2020.

Спробувати свої сили, стати володаркою головної корони країни і представити Україну на конкурсі "Міс Всесвіт"-2021 може будь-яка українська дівчина від 18 до 28 років.

Нагадаємо, що конкурс "Міс Україна Всесвіт"-2021 відбудеться у вересні 2021 року в Києві в готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Фінал міжнародного конкурсу "Miss Universe"-2021 пройде в Ізраїлі в грудні 2021 року.

Слідкуйте за останніми новинами "Міс Україна Всесвіт"

Не пропустіть:  DOROFEEVA виступить на унікальній сцені BAKKARA RIVER PARTY.

Фото: прес-служба