Andreas Moskin: український бренд, що формує чоловічий образ впевненості

Новости ТВ-шоу
HOCHU.ua

HOCHU.ua

Редакция

Григорій Решетник, Юрій Горбунов, Влад Яма, Іраклі Макацарія, Олег Винник, Сергій Притула, Тамерлан та ще багато українських знаменитостей вже оцінили унікальний стиль бренду чоловічих костюмів Andreas Moskin. У чому ж їхня особливість?

Цей динамічний бренд, який нещодавно з’явився на просторах української моди, вже встиг підкорити серця найпалкіших шанувальників класики та кежуал стилю. Слідуючи легендарним італійським кравецьким традиціям, костюми Andreas Moskin виготовлені з найкращих італійських лекал із максимальною увагою до кожної деталі та шва. Всі тканини підбираються індивідуально та обмірковано з погляду на якість. Творці Андрій Моськін та Андреас Білоус визначають свою моду як "доступну, елегантну та комфортну", де натуральні тканини дарують відчуття розкоші та свободу.

Загалом класичні костюми завжди будуть актуальними, адже мають виняткову властивість універсально поєднуватися з іншими елементами гардеробу. Сьогодні правильно підібраний класичний костюм — є вкрай важливим для чоловіка, тому що підкреслює його образ як особистості, створює належне враження та впливовість, а також вигідно виділяє серед інших. Тож, стильний костюм — це запорука успіху та впевненості.

Related video
Andreas Moskin: український бренд, що формує чоловічий образ впевненості - фото №1

Окрім класичних образів, у бутиках АМ ви можете підібрати й стильні кежуал луки. Різноманітність кольорів, дизайнів та нескінченних комбінацій — це те, що влучно характеризує асортимент бренду і підкреслює унікальність кожної особистості. До слова, ще одним визначальним баченням Andreas Moskin стала лімітована серія усієї лінії костюмів, адже кожна модель відшивається винятково у 6 розмірах. Таким чином унікальність Вашого образу досягає свого апогею.

Доповнити свій костюм у бренді гості можуть яскравими аксесуарами, до прикладу, краватками, хустинками, метеликами, застібками на краватку тощо, ідеальною сорочкою, досконалою парою взуття та ременя із якісної шкіри і, звісно ж, унікальними парфумами із непересічними компонентами.

Andreas Moskin: український бренд, що формує чоловічий образ впевненості - фото №2

Також можемо виокремити ще і такі ексклюзивні послуги бренду:

  • персоналізований сервіс — кожен гість отримує власного стиліста, який завжди готовий допомогти від консультації по стилю до підготовки до особливого заходу або церемонії;

  • професійний тейлор у кожному бутику, який ідеально посадить костюм по фігурі або ж втілить ваш оригінальний задум індивідуального пошиття костюму;

  • пожиттєва гарантія на костюм;

  • наявність примірочних бренду у понад 30 містах України.

Стиль Andreas Moskin — довершений прояв індивідуальності та універсальна формула гарного смаку. Головною місією бренду є — залишатися вірним собі та своїм найвищим стандартам, а також перевтілювати звичайне в особливе.

Andreas Moskin: український бренд, що формує чоловічий образ впевненості - фото №3

Ви можете зробити замовлення онлайн  або в примірочних, які є в понад 30 містах України. Також є можливість відвідати фірмові магазини Andreas Moskin:

  • Київ, вул. Антоновича, 3;

  • Львів, проспект Шевченка, 3;

  • Мукачево, вул. Грушевського, 31А

  • Одеса, вул. Катериненська, 58.

Контактний номер — 0 800 331 609 .

Реклама

Фото: пресс-служба