Цифрова реальність: в рамках Ukrainian Fashion Week пройде показ Pushka didgital show

Новости ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналист

5 вересня під час Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021 відбудеться показ цифрової моди — Pushka didgital show. Деталі — у нашому матеріалі.

Світ змінюється, однак час залишається найважливішим ресурсом. Ми більше не друкуємо гроші і квитки, не марнуємо час на черги і ретельно обираємо з ким зустрічатися особисто, а з ким простіше побачитися онлайн. Ми хочемо проживати кожен день яскравіше, без обмежень.

Pushka didgital show — це 8 дизайнерів нового покоління. Вони архітектори свого майбутнього, які виходять за межі дозволеного і звичного для нас формату показів. Вони — це свобода, нове дихання, нова сторінка, яка перегортає офлайн главу. Їх пристрасть базується на ідеях розумного споживання і прискоренні продуктивності компаній

Related video
Цифрова реальність: в рамках Ukrainian Fashion Week пройде показ Pushka didgital show - фото №1

В рамках показу Pushka didgital show діджитальні колекції представлять 8 брендів: TaNich, 0820-SFF, nemaimesyats, Яковлева Анна, ALIONA PRODAN, dfd_360, Blanc de Blanc та KAI KAI.

Головна мета і синонім цифровий моди — це "reasonable consumption" , що означає — заощадження та захист екології. Дизайнери більше не будуть створювати програшні ескізи і семпли, швидкість виробництва збільшиться в десятки разів без втрати якості, а найголовніше — без втрат для екології.

Цифрова реальність: в рамках Ukrainian Fashion Week пройде показ Pushka didgital show - фото №2

Не пропустіть:  Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021 — як пройде наймодніший захід в Україні. 

Фото: прес-служба