Що почитати: останні новинки дитячої літератури видавництва Vivat

Личностный рост

Із задоволенням ділимося с вами новинками дитячої літератури видавництва Vivat, якими ви можете порадувати своїх малюків. Візьміть наступні новинки до уваги.

1. Рокі Мій друг із серцем та гвинтиками

Хлопчик Пауль виявляє, що сусід-винахідник Адам Батоміль змайстрував робовундеркінда — першого у світі робота, який сам навчається.

Related video

А ще той Рокі неймовірний пустун і витівник, який і хвилини не може всидіти на місці. Звісно, появу робота тримають у таємниці, бо ж ця сенсація змусить увесь світ перекинутися догори дриґом. Але невгамовний Рокі зникає з майстерні. Може, він утік? Чи опинився в небезпеці? Пауль, Адам та інші герої цієї книжки поринуть у небезпечний розшук маленького друга, кумедну подорож таємничими закапелками Берліна. Ця дивовижна історія наче зазирання в майбутнє, адже цілком імовірно,що незабаром у кожної дитини з’явиться такий дивний друг із серцем та гвинтиками.

книги для детей

Книга за посиланням .

2. Дракон з-поза паркану

Высоченный Забор разграничивает мир огнедышащих и человеческое королевство, которые враждуют с незапамятных времен. А неподалеку от границы в составе Драконьей полиции работает Дмухлик и ищет, чтобы не приблизились рыцари короля Головко, которые раз за разом нападают и поднимают драки. Вдруг Дмухлику приходит в голову блестящая идея: почему бы не поймать рыцаря и не расспросить, с какой стати люди в доспехах не дают покоя драконам. Может быть, Забор окажется ненужным? Или же соседи и дальше будут враждовать?

книги для детей

Книга за посиланням .

3. Суцільний дракокаліпсис

Издавна высоченный Забор разграничивал мир огнедышащих и человеческое королевство, драконы короля Крекота и рыцари короля Головка постоянно воевали. И вот наступили мирные времена, люди и драконы нашли общий язык. Вот только в обмен на то, что рыцари не будут причинять хлопот, огнедышащие должны помочь наполнить пустую казну королевства. И начинаются опасные поиски сокровищ, которые могут вызвать настоящий дракокалипсис.

книги для детей

Книга за посиланням .

4. Таємне життя грошей

Вітаю, друзі! Хочете дізнатися таємницю? Гроші — то не просто гроші. Усі знають, що гроші для людей важливі. Ми наполегливо працюємо, щоб заробити їх, мріємо виграти їх у лотерею, адже завжди хочеться отримати більше, ніж маєш. Але чому? І як усе це пов’язано із зефіром, слиною?

Книга "Таємне життя грошей" допоможе вам довідатися про те, як впливає на наше життя готівка і чому вона більш значуща, ніж банківські рахунки та навіть великі інвестиції. Ґрунтуючись на різноманітних джерелах, від старовинних казочок до новітніх досліджень, автор цієї книжки розплутує загадкові шляхи грошей і розкриває, що воно таке насправді — ота химерна, захоплива й водночас невід’ємна частина життя кожного. Навіть вашого, друзі.

книги для детей

Книга за посиланням.

5. Бізнесмаги. Як стати справжнім чарівником

Эта книга — ценная находка для будущих миллионеров. В сюжет рассказа заложена интересная и справедливая мысль автора, успех достигается не по мановению волшебной палочки, а исключительно благодаря личным усилиям и постоянному самовоспитанию. Только так можно получить настоящее удовольствие от результата своего труда. Книга рассчитана на детей от 7 до 14 лет. Цель автора — донести будущим поколениям, что волшебником стать возможно, но не за одну ночь. Все зависит только от тебя!

книги для детей

Книга за посиланням .

6. Знайомство з мистецтвом для дітей

Мистецтво всюди навколо нас — у парках, театрах, церквах, на стінах будівель і навіть у твоїй школі… І на сторінках цієї книжки, адже тут ти знайдеш визначні пам’ятки світового мистецтва, які зазвичай можна побачити лише в музеях. "Знайомство з мистецтвом для дітей" — унікальна нагода не лише торкнутися прекрасного, а й створити власний шедевр.

книги для детей

Книга за посиланням .

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Також дивіться збірку книг, які допомагають зрозуміти один одного .