Готується до виходу бестселлер "Дім на краю ночі": чому всі говорять про новинку з присмаком Середземного моря?

Личностный рост

Зараз нам усім хочеться нових вражень, подорожей та історій. Мрієте відчути легкий бриз Середземного моря, вловити легкий аромат італійської кави, пряних трав та моцарели? Так це легко влаштувати!

Продовжучи ідеї для натхнення , із задоволенням пропонуємо вашій увазі новинку, яка вам точно сподобається.

У липні в українському перекладі виходить світовий бестселлер "Дім на краю ночі" Кетрін Беннер.

Related video
дім на краю ночі

Майбутній вихід книги справив неабиякий резонас в мережі. І сюжет книги дає пояснення для всіх, хто сумував за атмосферними книгами.

Коротко про сюжет книги "Дім на краю ночі":

Дивовижна сімейна сага з присмаком магічного реалізму розповідає про життя чотирьох поколінь однієї родини на маленькому острові Кастелламаре біля узбережжя Сицилії. Доктор Амедео Еспозіто, підкинутий колись немовлям у сирітський притулок у Флоренції, прибуває на Кастелламаре в пошуках роботи. Там він знаходить друзів, сім’ю і дім. Амедео поселяється в закинутому барі "Дім на краю ночі". Хоча тутешні жителі вважають цю будівлю проклятою, це місце відродиться і стане серцем острова, де можна обговорити всі події малого і великого світу за порцією limoncello.

Разом з іншими мешканцями Кастелламаре родина Еспозіто переживе Велику депресію, фашистський режим, світову війну, велику модернізацію і фінансові кризи. Людей на крихітному клаптику суходолу не оминуть жорстоке суперництво, таємні інтриги і любовні страждання, та врешті завжди підтримає вірність — найближчим людям і своєму острову, яка винагороджується невеликими, проте вкрайпотрібними чудесами…

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

А що зараз читаєте ви?

дім на краю ночі

Також дивіться ідеї аудіокниг, які слід прослухати кожному .