Новинки від "КМ-Букс": цікаві ідеї для дозвілля за книгою

Личностный рост

Ми продовжуємо ділитися з вами книжковими новинками, вартими уваги. Цього разу на зв'язку "Видавнича група КМ-Букс".

Зберігайте, щоб не загубити цікаві ідеї для літнього дозвілля за книгою.

Художня література:

Related video

"Чи є ще секс у місті" Кендіс Бешнелл

Чи є ще секс у місті

За двадцять років по тому, як гостра й новаторська книжка "Секс і місто" змінила ландшафт поп-культури й мистецтва побачень завдяки прискіпливому погляду на ритуали парування мангеттенськоїеліти, Кендіс Бушнелл представляє новий твір про плюси й мінуси сексу, коли тобі вже стукнуло п'ятдесят. На власному досвіді письменниця будує мудру й сатиричну історію життя і кохання, розглядаючи їх під різними кутами: шлюб і діти, розлучення й утрати, а ще тиск, який відчувають жінки, прагнучи зберегти молодість й отримати бажане.

Ця книга зосереджена на нових персонажів – п’ять подруг, які переживають знайомства після своїх 50-ти років у XXI столітті у сучасному Манхеттені та Хемптоні! Історія знімає пласт шаблонів про вік, відносини й розповість про дослідження та експерименти зі знайомствами у Tinder та багато іншого!

Чи є ще секс у місті

"Ну просто нереальна штука!"  Генка Ґріна

Видання від молодшого брата Джона Гріна – автор свідових бестселерів, таких як: "Паперові міста", "В пошуки в Аляски" та багато інших!

Це захоплива подорож і прискіпливе дослідження влади, що її дарує слава, а також нашої здатності розрізняти людину та бренд. Автор майстерно поєднує гумор, детективний сюжет і наукову фантастику у своєму динамічному дебютному романі!

Блукаючи Нью-Йорком о третій ночі, молода дизайнерка ЕйпрілМей натикається на гігантську статую. Захоплені її масштабом та детальною пропрацьованістю, Ейпріл та її друг Енді знімають про неї відео — і ще до ранку воно набирає мільйони переглядів.

Карли з'явилися у десятках міст по всьому світу — від Пекіна до Буенос-Айреса — а Ейпріл, як перша їх документаторка, опиняється в потужному коловороті світових медіа. Ейпріл вхопилася за можливість залишити свій слід в історії, але тепер їй доведеться розібратися з впливом своєї новоспеченої слави на власні особисті стосунки, безпеку та ідентичність. А людство чекає від Ейпріл відповіді не лише на питання, що таке ці Карли, але й чого вони від нас хочуть?!

Ну просто нереальна штука книга

Нон-фікшн

"Мистецтво зупиняти час. Практикум з усвідомленості для зайнятих людей" Педрам Шоджай

Мистецтво зупиняти час книга

Вам вистачає часу на все, що ви собі плануєте зробити протягом дня, тижня чи місяця? А ви часто кидаєтесь фразою: "Якщо було б у добі більше годин, я…".

В рамках 100-денного курсу ви щодня отримуватимете швидкий урок і план дій, тож усе встигатимете, і вам більше не бракуватиме часу для рідних людей, улюблених справ і медитації. До того ж виконання цих простих правил не потребуватиме докорінної зміни звичайного способу вашого життя!

Це дійсно нескладні практичні завдання, які можна виконувати щодня й ви зумієте кардинально змінити свої стосунки з часом!

"Мистецтво зупиняти час" — це вражаюча книга, яка допоможе вам на цьому критичному етапі історії — коли здається, що час зникає так швидко, що й оком не моргнеш! А разом з виданням ви вирушите у стоденну прогулянку по своєму життю й станете по-іншому ставитися до свого часу, енергії, грошей та навіть стосунків. Ви змінитесь назавжди.

Мистецтво зупиняти час книга

"Атомні звички. Легкий і перевірений спосіб набути корисних звичок і позбутися звичок шкідливих" Джеймна Кліра

Атомні звички. Легкий і перевірений спосіб набути корисних звичок і позбутися звичок шкідливих

Це надзвичайно практична й корисна книжка. Джеймс Клір виокремив найголовніше щодо формування звичок, тож ви зможете досягти більшого, докладаючи менших зусиль!

У книзі Джеймс Клір ділиться надзвичайно цікавою і по-справжньому продуктивною методикою напрацювання корисних звичок. В її основі лежить поняття чотириступеневої моделі звичок (подразник, прагнення, відгук, винагорода), а також чотири породжені цією моделлю закони зміни поведінки.

Викладений матеріал підтверджується результатами наукових досліджень, проте книгу слід трактувати не як наукову розвідку, а як посібник з експлуатації, що містить мудрі практичні поради та пояснення механізмів створення і змінювання власних звичок. Єдиного правильного способу набуття корисних звичок, звісно, не існує, але автор пропонує найкращий із відомих підхід, який спрацює незалежно від того, з чого саме ви починаєте і що саме намагаєтеся змінити. Викладені стратегії стануть у пригоді всім, хто потребує покрокової інструкції з покращення незалежно від того, що мається на меті — покращення здоров'я чи добробуту, продуктивності праці чи стосунків, а можливо, всього переліченого разом.

Атомні звички. Легкий і перевірений спосіб набути корисних звичок і позбутися звичок шкідливих

Українська сучасна література

"Батьківщина" Ярини Каторож 

"Батьківщина" Ярини Каторож 

Завершальна частина фентезійної трилогії "Палімпсест" від Ярини Каторож, яку вона сама проілюструвала!

Роман "Батьківщина" є фіналом великої історії, що відбулася у світі, де упродовж століть право на життя визначалося походженням і силою, а холодні розум та зброя були значно вигіднішими союзниками, ніж людяність та любов. У світі, де одного дня раптово з'явилась молода Стожар і принесла можливість обирати: а куди ж прямувати тепер — у напрямку, який тисячоліттями визначала жорстока імперія, чи туди, де жодні умовності не матимуть сенсу. Додому. Хай навіть шляхом складнішим за усі, які раніше пролягали світом Патрії й Циркути. Хай навіть дім цей виявиться на одній землі і буде однією Батьківщиною для стількох теперішніх (чи колишніх) ворогів.Хай навіть дім цей ще потрібно здобути.

Події "Батьківщини" обіцяють бути карколомними і масштабними, але однаково в їхньому центрі залишатимуться звичайні люди й те, який вони робитимуть вибір. Не завжди правильний і не завжди легкий - і цього разу Анні з Ханною та іншим героям буде ще складніше не збитися на манівці, ніж зазвичай. І не лише тому, що страшно не дійти до фіналу або спинитися на півдорозі. Страшно ще й не завжди розуміти, поруч із ким ти йдеш, і чи справді найбільшою загрозою залишаються вороги зовнішні.

"Батьківщина" Ярини Каторож 

Також дивіться рецензію на книгу "Тренер на трильйон. Правила лідерства Білла Кемпбелла з Кремнієвої долини" .