"Жери на дієті": чому цю книгу треба прочитати кожному

Личностный рост

Робота автомобіля напряму залежить від якості пального, яким його заправляють. Це саме стосується і нашого організму. Нова книга-прорив доктора Джозефа Мерколи "Жери на дієті: кетодієта для боротьби з раком, поліпшення роботи мозку та посилення енергійності", пропонує програму, яка реально змінює життя людей, які прагнуть покращити своє здоров'я!

Понад століття вважається, що рак є наслідком генетичного захворювання, що виникає через хромосомні пошкодження ядра клітин. Але, можливо, це не так. Допустимо, наприклад, що рак не є хворобою пошкодженої ДНК, а дефектом метаболізму внаслідок мітохондріальної дисфункції?

У книжці "Жери на дієті", доктор Джозеф Меркола, автор бестселера New York Times і прихильником натуральної медицини, стверджує, що майже всі хвороби викликані дефектними метаболічними процесами. Потім він описує ті процеси, які впливають на наш метаболізм, у тому числі ті, які спричиняють порушення даної функції: пошкодження і дисфункції в мітохондріях, які тисячами працюють, наче годинниковий механізм, в кожній клітині нашого тіла, генеруючи необхідну енергію. Коли мітохондрії пошкоджені у великій кількості, залишатися при цьому здоровим неможливо.

Related video

Меркола пропонує розглянути передові наукові дослідження, які підтверджують, що саме жир (а не цукор) є основним джерелом енергії нашого організму. Він також надає чіткий, детальний посібник для запуску кетогенного плану харчування, щоб оптимізувати біохімічні процеси, які призупиняють розвиток захворювання і підтримують лікування.

Якщо ви споживаєте занадто багато цукру і вуглеводів без "харчового волокна", а також занадто багато білка, ви можете спровокувати каскад метаболічних процесів, таких як:

  • Поширене запалення і пошкодження клітин;

  • Прискорення старіння і збільшення ризику захворювання різних видів раку;

  • Збільшення резистентності до інсуліну, що може перерости у діабет;

  • Переїдання через втрату контролю над апетитом і думки, що ви "гладкі";

  • Неможливість схуднути, адже ваше тіло тримається жиру замість того, щоб спалювати його для отримання енергії.

Отримати дійсно вражаючі результати не лише у лікуванні або профілактиці серйозних захворювань, але й у підвищенні мозкової активності, збільшенні енергії, допомога у схудненні та утриманні ваги — просто! Ось лише приклад того, про що ви дізнаєтеся з цієї книги:

  • Як викликати потужні зміни і покращити своє здоров'я всього за кілька днів

  • Як змусити голодувати ракові клітини (і не завдати шкоди вашим здоровим клітинам!)

  • Як постійно скидати небажані фунти і дюйми швидше, ніж ви коли-небудь вважали це можливим

  • Як забезпечити ясний розум та гарну пам'ять, просто змінюючи те, як і коли ви їсте

  • Як підвищити фізичну активність і витривалість

А головне — вам не доведеться чекати роками, щоб метаболічна мітохондріальна терапія пройшла шлях до мейнстріму. Ви можете зробити ваше тіло і мозок здоровим ще на початку нових відкриттів у медицині, починаючи прямо зараз!

Саме тому, ця книга є обов’язковою для прочитання усім, хто турбується своїм здоров'ям та бажає буди медично свідомою людиною.

Також дивіться збірку з книг, які треба прочитати цього літа .

Фото: pixabay.com, відкриті джерела в мережі