"Супермама" 5 сезон: коли і де дивитися 17-20 випуски від 03.04.2023

Супермама
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

У нас чудові новини для шанувальників шоу "Супермама"! Вже сьогодні, 3 квітня, ми зможемо насолодитися новими епізодами улюбленого реаліті. Де подивитися 17, 18, 19 та 20 випуск програми "Супермама" і що на нас чекає цього тижня? Розповідаємо на HOCHU.ua!

На новому 5 тижні на шоу "Супермама" на глядачів чекає знайомство з мамами з Харкова. Чотири героїні оцінюватимуть один одного у трьох категоріях: виховання дітей, господарність та самореалізація. Наприкінці проєкту свою оцінку одній з учасниць дасть ведучий програми Дмитро Карпачов, а мати, яка отримає найбільшу кількість балів, стане переможницею. Крім того, у кожному випуску експерт із дитячої вікової психології Дмитро Карпачов дасть практичні поради про виховання дітей.

"Супермама" 5 сезон: коли і де дивитися 17-20 випуски від 03.04.2023 - фото №1
Related video

Першою гостей зустрічатиме мама трьох гімнасток Ганна, яка виховує своїх доньок та займається з ними художньою гімнастикою. Вона також веде успішний бізнес разом із чоловіком. Також Ганна каже, що для неї важлива успішність дітей, і жінка хоче, щоб вони здобули хорошу освіту, яка б відчинила перед ними двері у всі бажані галузі. Однак, чи всі в їхній родині так ідеально?

"Супермама" 5 сезон: коли і де дивитися 17-20 випуски від 03.04.2023 - фото №2

Інша учасниця Людмила, мати маленької Фрей, проводить з дочкою багато часу і вважає, що імунітет дитини має формуватися природним шляхом. Вона працює інструктором з йоги та стверджує, що знайшла ідеальний баланс у житті. Проте, чи погодяться з цією філософією її конкурентки?

"Супермама" 5 сезон: коли і де дивитися 17-20 випуски від 03.04.2023 - фото №3

Третя мама, Вероніка, разом із чоловіком виховує двох синів. Вона вважає, що здоров'я її дітей — найголовніше, і тому вона прибирає у квартирі, провітрює кімнати кілька разів на день, робить вологе прибирання, замінила звичайні подушки на гіпоалергенні та вчить малюків, як викликати швидку допомогу та надавати першу допомогу. Що про таку тактику виховання скаже Дмитро Карпачов?

"Супермама" 5 сезон: коли і де дивитися 17-20 випуски від 03.04.2023 - фото №4

Останньої на гостей чекатиме мама без гальм Анна. Героїня виховує маленького Ярослава. Синочок — найбільше кохання Ані. А ось її найбільша пристрасть — автомобілі, про них вона знає все, саме тому відкрила СТО! Учасниця реаліті сама досягла успіху в житті і цьому ж планує вчити сина. Аня хоче стати йому другом, спрямовувати його та підтримувати. Чим ще вразить молода мати суперниць?

Дивіться 17, 18, 19 та 20 випуски шоу "Супермама-5" від 20.03.2023 на сайті "СТБ"!

Творці шоу зазначають, що випуски було знято до 24 лютого 2022 року, тобто до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.