Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 3 по 7 квітня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які зроблять його цікавішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається лише вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 3 по 7 квітня — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні в Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

Дивіться афішу захопливих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 3 по 7 квітня у Києві!

Куди піти у Києві 3 квітня: Фестиваль австрійського кіно

Що: В нас є актуальні новини для любителів кіно. 30 березня у столиці стартував Фестиваль австрійського кіно, в рамках якого гості можуть насолодитися найвидатнішими та найобговорюванішими австрійськими фільмами останніх років.

Де: кінотеатр "Жовтень"

Коли: 3 квітня, 12:00 — 20:00

Куди піти у Києві 4 квітня: виставка "На зв'язку +"

Що: Виставка "На зв'язку+" у галереї Vakulenko Art Consulting представляє роботи двох сучасних українських художників — Володимира Падуна та Еда Потапенкова, які поділяють спільне бачення сучасності. Попри те, що після 24 лютого митці опинилися у прифронтовому Києві, вони не перестали творити та знайшли натхнення у стані тривоги та люті до ворога, яке перетворили на надію та любов до нових полотен.

Де: галерея Vakulenko Art Consulting

Коли: 4 квітня, 11:00 — 19:00

Куди піти у Києві 5 квітня: комедія "Саме там, саме тоді"

Що: Він і вона — двоє добрих, трохи дивних, трохи сумних, трохи смішних людей, які випадково зустрічаються у готелі та проводять разом незабутню ніч. Випадкова інтрижка стала любов'ю, яку дано відчути лише раз у житті. Тому вони почали зустрічатися раз на рік на тому самому місці протягом усього життя... Не пропустіть комедію "Саме там, саме тоді".

Де: Молодий театр

Коли: 5 квітня, 18:00

Куди піти в Києві 6 квітня: майстерня писанкарства у Музеї Івана Гончара

Що: Напередодні Великодніх свят Музей Івана Гончара відчиняє двері Майстерні писанок, де проводяться заняття з навчання технік розпису яєць за допомогою свічок та воску. На цих заняттях ви познайомитеся з традиційними орнаментами та колоритом писанок, а також дізнаєтеся про їхні регіональні особливості. Заняття проходитимуть під керівництвом майстра Лариси Головної, яка навчить вас майстерності створення писанок та різноманітності їх орнаментів.

Де: Музей Івана Гончара

Коли: 6 квітня, 14:00

Куди піти у Києві 7 квітня: концерт гурту BARABANDA

Що: Вже цієї п'ятниці відбудеться перший повноцінний концерт гурту BARABANDA, пісні якого зараз співають багато українців. На подію на вас чекають хіти "Голос", "Альма" та "Лист до мами", а також атмосфера, яка нікого не залишить байдужим.

Де: Osocor Residence

Коли: 7 квітня, 19:00

Також не пропустіть  5 надихаючих українською природою блогів, за якими варто стежити.