Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 10 по 14 квітня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які його знатно скрасять. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається лише вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 10 по 14 квітня — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

Дивіться афішу захопливих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 10 по 14 квітня у Києві!

Куди піти у Києві 10 квітня: стендап Лери Мандзюк

Що: Лера Мандзюк сьогодні є однією з головних постатей вітчизняного стендапу. Вона справила велике враження на глядачів, коли вперше виступила на шоу "Розсміши коміка", і здобула там перемогу. З того часу Лера стала знаменитістю, яка дає захопливі сольні концерти як в Україні, так і за її межами. 10 квітня гумористка порадує своїх шанувальників кумедним шоу з гострими та смішними думками на такі теми, як стосунки з батьками та коханими, побут, еміграція та новини.

Де: Жовтневий палац

Коли: 10 квітня, 18:00

Куди піти у Києві 11 квітня: комедія "Сон літньої ночі"

Що: Як прозвучить відома романтична комедія "Сон літньої ночі" у контексті українського народного обряду? Актори "Молодого театру" проведуть паралель із нашими історичними міфами та перетворять головних героїв із греків на українців. Не пропустіть!

Де: Молодий театр

Коли: 11 квітня, 18:00

Куди піти у Києві 12 квітня: аудіо-тілесно-візуальний перформанс у "МОТ"

Що: Художники називають свій проєкт у "МОТ" аудіо-тілесно-візуальним дослідженням різних точок сприйняття: зору, слуху та тіла. У своїх роботах артисти поєднують звуки, рухи тіла та відео у форматі імпровізації — гра на контрабасі перетинається з електронікою, голосом та тілесними практиками, а весь процес транслюється у форматі відеоінсталяції на окремому екрані. До кожного виступу вибирається актуальна нині тема.

Де: Контрактова площа

Коли: 12 квітня, 20:30

Куди піти в Києві 13 квітня: майстер-клас з писанкарства

Що: Писанка є важливим елементом традиційного пасхального обряду. На честь цього знаменного свята арт-студія "Ліхтарик" перетворюється: художники змінюють пензлі на писачки та починають творити диво. Приєднуйтесь до цієї священної дії, де ви матимете можливість створити свою власну писанку! На майстер-класі з писанкарства митці розкажуть про символічне значення та історію виникнення цього унікального українського мистецтва.

Де: Арт-студія "Ліхтарик"

Коли: 13 квітня, 11:00

Куди піти у Києві 14 квітня: вар'єте "Рояль" з Lida Lee, 21+

Що: Бажаєте пізнати мистецтво вар'єте? У нашій афіші є щось особливе для Вас! Цієї п'ятниці в Києві відбудеться гарячий захід. Столичний Caribbean Club запрошує гостей на захопливе шоу для дорослих, вар'єте "Рояль", зі спеціальною гостею — популярною українською співачкою Lida Lee. Хіба це можна пропустити?

Де: Caribbean Club

Коли: 14 квітня, 18:00

Також не пропустіть нові серіали квітня — черниця проти штучного інтелекту, суперагенти без пам'яті та розбирання на дорогах.