Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 25 по 29 вересня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 25 по 29 вересня у Києві — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу захоплюючих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 25 по 29 вересня липня у Києві!

Куди піти у Києві 25 вересня: виставка Хризантем "Магічний сад"

Що:  У столиці триває виставка хризантем під назвою "Магічний сад", де на вас чекають зустрічі з казковими персонажами, квітковими композиціями, чудовими інсталяціями та захоплюючими фотозонами. Це абсолютно новий формат для традиційних осінніх виставок, який занурить вас у чарівний світ казок, наповнить позитивною енергією та радістю.

Де: вулиця Лаврська, 33

Коли: 25 вересня, 10:00-19:00

Куди піти у Києві 26 вересня: виставка "Створити фільм Довбуш"

Що: Художній фільм "Довбуш", який вийшов у прокат 24 серпня цього року, вважається наймасштабнішим українським кінопроєктом. У його створенні брала участь численна команда професіоналів із різних областей, і кожен із них має що розповісти глядачам не лише в рамках кінозалу. Саме тому було обрано незвичайний формат виставки "Створити фільм Довбуш", який надає можливість не тільки продемонструвати заслуги фільму, а й показати костюми персонажів, декорації, реквізит, оригінальні сценарні чернетки, а також інші цікаві аспекти створення кінокартини.

Де: вулиця Бульварно-Кудрявська, 20

Коли: 26 вересня, 11:00-17:00

Куди піти у Києві 27 вересня: майстер-клас з живопису на воді

Що:  Ебру  — давня турецька техніка малювання на воді спеціальними фарбами, що не тонуть, які виготовляються з природних компонентів. Медитативний процес створення візерунка на воді допомагає не лише намалювати стильну картину, а й передати їй ваш настрій. Під чуйним керівництвом професіоналів ви зможете відчути себе справжнім художником та насолодитися неймовірним процесом створення мистецтва.

Де: Артстудія "Ліхтарик"

Коли: 27 вересня, 11:30-12:30

Куди піти у Києві 28 вересня: благодійний концерт Lama

Що:  28 вересня Lama постане перед публікою з новою акустичною програмою та ексклюзивною прем'єрою своєї свіжої музичної композиції. Lama — один із найвідоміших голосів України, вона є автором, композитором і продюсером. Її виступ у Києві буде насичений різноманітними музичними творами — починаючи від чуттєвих, романтичних та ліричних хітів і закінчуючи запальними танцювальними композиціями.

Де: вулиця Симона Петлюри, 4

Коли: 28 вересня, 18:00

Куди піти у Києві 29 вересня: концерт Dorofeeva

Що: Найвідоміша сучасна українська артистка вже встигла провести безліч концертів з аншлагами в рамках свого благодійного туру "Сенси". Нова концертна програма вже підкорила серця всіх українців. Приходьте та насолоджуйтесь піснями Dorofeeva на її концерті у Києві, які стали хітами та завоювали вершини музичних чартів.

Де: Boho Yosai (вулиця Мазепи, 1)

Коли: 29 вересня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, як "Барбі" та "Оппенгеймер"  стали найкасовішими фільмами  2023 року. Дізнайтеся, чому ці фільми стали справжніми рекордсменами.

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha