Спіральки з волосся: найгарячіший тренд укладання волосся у 2023 році

Догляд за волоссям

Юлія Бражнік

Журналістка

Ми намагаємося стежити за найголовнішими трендами в зачісках — розповідаємо про модні стрижки і трендове фарбування волосся регулярно. І, звичайно ж, не могли пройти повз один із найгарячіших тредів 2023 року — укладання волосся у вигляді спіралей. Ця зачіска з нальотом ретро підкорила багатьох зірок та їхню мільйонну аудиторію. Радимо і вам долучитися до тренду.

Як виглядає наймодніша зачіска 2023

Моду на спіральки з волосся запустили знаменитості з початку року і з того часу зачіска тільки набирала обертів і до весни стала однією з найпопулярніших. Наприклад, ви могли бачити завитки з волосся Ліззо на врученні премії Греммі. Зачіску для неї створила стилістка Шелбеніс Суейн. Або ви могли бачити актрису Тессу Томпсон, яка з'являлася на публіці з чубчиком, який був викладений у красиві закручені локони. Волосся, укладене завитками, можна було побачити і у моделей, які брали участь у показах осінньо-зимових колекцій 2023-2024. Зачіска красива, модна та з родзинкою, можна брати!

Як зробити укладку волосся спіралькою

Звичайно, вам знадобиться гель для волосся. Без нього не впоратися. Вам потрібно взяти трохи гелю, розтерти в руках, відокремити невелике пасмо волосся, нанести гель і після цього сформувати прямо на шкірі закручений локон. Можете для цих цілей використовувати пензлик від туші або стару зубну щітку, з нею буде легше формувати пасма. Ви можете укладати так зване дитяче волосся або брати пасма у обличчя, а також укладати чубок. Зачіску можна доповнити стразами та перлами.

Ось кілька корисних відео, які допоможуть зробити модну зачіску:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про те, як завивати волосся без плойки.