Ви будете у захваті! Стиліст розповів, навіщо обполіскувати волосся яблучним оцтом

Догляд за волоссям

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Редакція HOCHU.ua продовжує ділитися лайфхаками, які змінять ваше життя на краще. Не так давно ми розповідали 6 корисних речей, які можна зробити з лимонами, а тепер публікуємо дуже простий і неймовірно ефективний рецепт для догляду за волоссям!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Голлівудський стиліст по волоссю Мартін Холмс розкрив дуже незвичайний лайфхак для догляду за волоссям виданню Daily Mail, який подарує їм здоровіший вигляд, а також прискорить зростання і допоможе позбутися лупи.

Як зробити волосся блискучим? За словами стиліста, у цьому вам допоможе простий яблучний оцет. Він радить використовувати цей засіб у догляді за волоссям і раз на тиждень обполіскувати свою шевелюру яблучним оцтом.

Як використовувати оцет для волосся

Для того, щоб надати волоссю блиску, вам потрібно змішати кілька столових ложок оцту і пів склянки води. Після миття голови нанесіть цей розчин на всю довжину волосся, залиште на кілька хвилин, а потім змийте.

Після цієї процедури ваше волосся буде виглядати більш блискучим і здоровим. Річ у тому, що оцтова кислота допомагає видаляти залишки продуктів для укладання волосся, які можуть накопичуватися на волоссі, і зайвий жир. Вона також закриває кутикулу волосся, що робить його гладким і блискучим.

До того ж яблучний оцет допомагає балансувати рівень pH шкіри голови, що може сприяти зменшенню подразнення, свербежу та лупи. А також завдяки своїм властивостям оцет сприяє поліпшенню кровообігу та прискорює ріст волосся, тому коли робитимете цю процедуру, не забудьте добре помасажувати шкіру голови.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 5 геніальних ідей, як можна використовувати яєчний білок у побуті.

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті HOCHU.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо приймання тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.