Королева балу: 20+ варіантів зачіски на випускний вечір (ФОТО, ВІДЕО)

Догляд за волоссям

Богдана Карц

Головна редакторка

Випускний вже не за горами, тому, якщо ви досі не визначились, яку саме зачіску хочете зробити у цей особливий день, ми вам допоможемо! У цій статті ми зібрали більше 20 крутих варіантів зачісок на волосся різної довжини: кожна випускниця точно знайде собі щось до смаку.

Пам’ятайте, що зачіска — це один зі способів заявити про себе, підкресливши власну індивідуальність. Вдало укладене волосся прекрасно довершує образ, додаючи йому елегантності, зухвалості або ж легкості, створюючи романтичний настрій або кидаючи виклик загальноприйнятим правилам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Святкові зачіски для довгого волосся

У цьому випадку у вас великий вибір зачісок: він розпущеного, красиво вкладеного волосся, до кучерів, великих локонів, високого хвоста з яскравими аксесуарами на додачу або ж косички, колоска чи акуратного пучка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зачіска на випускний для волосся середньої довжини

Тут обирати теж є з чого. Випускниця може прийти на особливу подію як з розпущеним акуратно вкладеним волоссям, так і з “водоспадом”, прикрашеним масивними шпильками або віночком, косичкою чи колоском, або кучерями.Ще один чудовий варіант: високий хвіст та вплетена у нього косичка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Святкова зачіска для короткого волосся

Комфорт і легкість – саме таким буде ідеальний образ для випускниці з коротким волоссям. Звісно, ви можете зупинитися на варіанті звичайної стильної укладки, а можете спробувати щось на кшталт “вітер у волоссі” (великі м’які локони) та багато-багато інших крутих варіантів!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми розповідали, як накрутити волосся без бігуді та плойки. Існує щонайменше 6 перевірених способів створити кучері в домашніх умовах.

Фото: ideas-center.com.ua, pinterest.com, blog.pokupon.ua