ТОП-5 секретів від вигорання волосся

Догляд за волоссям

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

У літню спеку жінки стикаються із проблемою втрати кольору волосся. Під сонячними променями воно сильно вигорає, а якщо часто фарбуватися, — то можна не тільки зіпсувати волосся, а і взагалі його втратити. Раніше ми писали про ефективні маски для волосся, а тепер розкажемо 5 секретів, які захистять його від вигорання.

Експерти назвали 5 простих способів захистити волосся від вигорання, пише  ukr.media.

Капелюх

Якщо вам потрібно вийти на вулицю, а надворі — палюче сонце, одягніть капелюх. Він не лише захистить волосся від вигорання, а і ваше самопочуття від теплового удару. Обирайте натуральні матеріали та світлі кольори.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спирт

Зверніть увагу на склад лаку, пінки, гелю, воску і сухого шампуню, який ви використовуєте при укладці. Якщо в складі є спирт, — викиньте. Саме цей інгредієнт неабияк сприяє вигоранню вашого волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Темніший відтінок

Якщо ви страждаєте від постійного вигорання волосся влітку, і не завжди можете одягнути капелюх чи бейс, — зробіть темніший тон волосся. На ньому не так видно вигорання.

Рушник

Не сушіть волосся рушником, тому що він його ламає. Коли ви витираєте коси, роблячи так званий масаж голови в рушнику, — ви пошкоджуєте структуру волосся. Сонячні промені легше потрапляють на нездорові волосини і ще більше порушують їх структуру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Захисна косметика

Виходячи з дому, і так само перед використанням фену, обробіть волосся термозахисним спреєм. Також зверніть увагу на засоби для укладки: обирайте такі, що мають у своєму складі вітаміни, масла і амінокислоти. Ці речовини доглядають за волоссям і зберігають їхній природний блиск і гладкість.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як легко у домашніх умовах виправити невдалу стрижку. Стилісти назвали декілька секретів, які зроблять ваш образ неперевершеним.

Фото: pixabay.com