Боксерські коси — найпопулярніша зачіска 2023 року (ФОТО)

Догляд за волоссям

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ми вже розповідали про те, яку зачіску зробити на перший дзвінок. У цьому матеріалі поділимося з вами інформацією про популярну зачіску — боксерські коси, які також називають брейдами. Як вони виглядають та кому пасують? Дізнайтесь у нашому матеріалі.

Найменування "боксерські кіски" не з'явилося випадково. Спочатку ця зачіска була характерною для чоловіків та жінок, які виступають на боксерських рингах. Боксерські коси — дуже комфортна зачіска, яка прибирає волосся з обличчя і фіксує його.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стилісти також говорять про те, що боксерські коси представляють або звичайні французькі, або зворотні французькі коси. В обох випадках пасма вплітаються в "колосок", що йде від чола до потилиці. Кількість кіс може змінюватись, але мінімум дві — обов'язкова умова.

Боксерські коси підходять і для вечірок, і для повсякденного життя. Ця зачіска виглядає просто, але разом з цим дуже креативно. Брейди допомагають створити виразний і незабутній образ, привертаючи увагу оточуючих. А з використанням кольорових канекалонів можна досягти більш святкового ефекту.

Кому пасують боксерські кіски? По-перше, слід розуміти, що цю зачіску найчастіше обирають сміливі дівчата, які не бояться привертати до себе увагу. По-друге, є нюанс щодо форми обличчя. Така зачіска відмінно підкреслить риси обличчя, а ось дівчатам, у яких кругла форма обличчя, краще зупинитися на двох об'ємних симетричних кісках, розташованих уздовж центральної лінії голови.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про те, що  новий тренд фарбування волосся – Scandi Hairline  – підриває Instagram. Дивіться, як виглядає це ефектне фарбування!