Мікромаскування: приховуємо недоліки обличчя за допомогою популярної в TikTok техніки

Макіяж

Всі ми знаємо, що TikTok — це нескінченне джерело якихось б'юті-хаків, трендів, туторіалів та засобів краси. Іноді вони бувають шокуючими та навіть небезпечними, а іноді цілком корисними та дієвими.

Наприклад, зараз у TikTok набирають популярності відео з хештегом #microconcealing — вже майже 3 млн переглядів і ця цифра з кожним днем зростає. Це й не дивно, адже всім хочеться знати, як швидко та просто усунути якісь недоліки на обличчі.

У чому полягає техніка мікромаскування

Ця техніка візажу вже набрала неймовірної популярності в TikTok, адже дозволяє швидко та ефективно приховати недоліки на обличчі. Найзатребуваніші відео від зіркової візажистки Мері Філліпс і ось що вона радить:

  1. На чисту зволожену шкіру починайте нанесення невеликої кількості консилера на ті ділянки, які найбільше цього потребують.

  2. Для ідеального маскування недоліків потрібно використовувати ультратонкий пензлик.

  3. Як тільки дрібні прищики, сліди від прищів, темні плями будуть покриті, досить злегка розмити продукт пензликом для пудри або просто широким пензликом для тіней.

Цю техніку потрібно виконувати перед етапом нанесення пудри, коли шкіра ще волога. І після цього ви можете розпочинати наведення краси.

Для нестандартної корекції краще використовувати консилер з легкою текстурою, зі зручним тонким пензликом для нанесення та відповідним для вашої шкіри тоном. Можливо, на пошуки свого ідеального засобу маскування у вас піде якийсь час, але потім ви зможете швидко і без проблем робити ідеальний макіяж.

Фото: Getty Images