Підкреслюємо натуральну красу: актуальні ідеї макіяжу для старшокласниць на 1 вересня (ФОТО)

Макіяж

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Перше вересня дедалі ближче. Сподіваємось, ви вже підібрали собі модний образ на це свято. Тепер слід обрати стильний і відповідний макіяж для першого дзвінка. У нашому матеріалі ви знайдете найкращі ідеї для старшокласниць. Дивіться та зберігайте!

Перше вересня — це, звісно, свято, проте робити цього дня вечірній макіяж не варто. Потрібно вибрати варіанти, які підкреслять вашу природну красу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

По-перше, слід звернути увагу на макіяж із невеликим акцентом на очі. Це може бути легка розтушована стрілка, блискучі тіні або густо фарбовані вії. Не забувайте про те, що цей мейкап має виглядати чисто і не надто важко. На губи краще нанести блиск чи помаду у натуральному відтінку.

Ще один модний варіант — макіяж в одному кольорі. Для цього вам потрібно вибрати якийсь відтінок — персиковий або ніжно-рожевий — і нафарбувати ним губи, щоки, а також очі. Завдяки тому, що макіяж виконаний в одній кольоровій гамі, ваш образ виглядатиме акуратно і дуже ніжно.

"Макіяж без макіяжу" — ідеальний вибір для старшокласниць. Тут вам знадобиться легка тональна основа, рум'яна, трохи туші, блиск для губ і гель для укладання брів. Суть проста — зробити максимально легкий макіяж, який зовсім не обтяжуватиме ваш образ, а лише додасть свіжості та блискучості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть ідеї зачісок для старшокласниць на 1 вересня. Ми ділилися наймоднішими варіантами, які підійдуть кожній дівчині.