Чорно-біла графіка та яскраві анімалістичні принти: 5 дизайнів нігтів, які вийшли з моди

Манікюр і педикюр

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

У 2023 році складно говорити про антитренди як в одязі, так і в манікюрі. До того ж днями експерти здивували тим, що в моду повертається манікюр з об'ємним дизайном. Однак кілька антитрендів все ж таки існує.

Стилісти постійно пропонують нові підходи до створення гарного манікюру, а також закликають не боятися експериментів та ставитися до цього заняття із фантазією. Але, якщо ви не хочете виглядати старомодно, від деяких варіантів дизайну нігтів варто відмовитися.

Редакція HOCHU.ua ділиться ТОП-5 дизайнами нігтів, які вже давно пора перестати робити.

Чорно-біла графіка

Мінімалістичні лінії, звичайно, користуються популярністю, але чорно-білий графічний манікюр, що прийшов у наше життя у 2015 році, вже не перший рік є антитрендом. Якщо хочете виглядати стильно, краще не робіть такий дизайн нігтів.

Акцент на одному пальці

Декілька років тому світ заполонив новий тренд у дизайні нігтів. Чотири нігті фарбували в один колір, а п'ятий покривали контрастним лаком або оздоблювали стразами чи наклейками. Але такий манікюр не в моді. Та й говорить він говорить, швидше, про несмак, ніж про стиль.

"Перепелині яйця"

"Перепелиний" манікюр поступово виходить із моди. Якщо взимку ми ще зрідка могли дозволити собі такий "грішок", то весною і влітку цей дизайн виглядає зовсім неактуально.

Занадто багато декору

Ніхто не відбирає у вас право прикрашати нігті різним камінням, стразами та навіть перлами. До того ж одним із головних трендів 2023 року є манікюр з аксесуарами. Однак міру потрібно знати, а старомодних дизайнів нігтів у вигляді об'ємних метеликів та каміння на кожному пальці — уникати.

Яскраві анімалістичні принти

Радять стилісти відмовитись і від яскравих звіриних візерунків. Леопардовий, зебровий і навіть зміїний принт виглядають дуже ефектно, якщо вони виконані в нейтральних відтінках, а не доповнені червоними квітами та ще якимись прикрасами.

Тепер ви знаєте, який манікюр краще не робити у 2023 році.