Обережно, несмак! Ніколи не робіть ці 3 дизайни манікюру, якщо не хочете зіпсувати свій імідж (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Манікюр — тема, яка турбує багатьох модниць, бо красиві та доглянуті нігті зі стильним дизайном — відіграють важливу роль у будь-якому образі. Щоб ви не потрапили до числа "жертв моди", пропонуємо швидше дізнатися, які 3 дизайни нігтів вважаються антитрендами та морально застарілими у 2023 році.

Нещодавно ми ділилися 10 дизайнами нігтів на весну, які будуть у тренді, а тепер поговоримо про "зворотний бік медалі" — антитренди. Який манікюр ніколи та нікому не варто робити? Дивіться нижче.

Балерина

Форма нігтів балерина — те від чого вже давним-давно час відмовитися в манікюрі. Так, фломастери всі на смак різні, але те, що з такою формою нігтів будь-який дизайн виглядатиме вульгарно і старомодно — це факт. Якщо ви любите довгі нігті, краще робіть ставку на м'який квадрат або мигдаль.

Мармуровий манікюр

Суперечки навколо цього дизайну нігтів ходять вже не один сезон, проте стилісти запевняють, що мармуровий манікюр — це несмак у чистому вигляді. Такий нейл-дизайн був популярний протягом багатьох років і вже настільки сильно набрид, що дивитися на нього складно...

Еклектика, або "вінігрет"

Яскраві відтінки, стрази, візерунки та ще багато мішури, які спотворюють не лише нігті, а й імідж — залишаємо в минулому. Манікюр у стилі "все і відразу" вже не перший рік називають антитрендом, але чомусь він досі зустрічається на руках деяких красунь. Якщо ви замислювалися про те, щоб зробити такий — відкиньте якнайшвидше цю ідею і спробуйте дизайн у стилі попарт або 2000-х.

Також не пропустіть огляд найяскравішого тренду в манікюрі 2023 —  Барбі френч .