Картини на нігтях: модний дизайн манікюру на літо 2023

Манікюр і педикюр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Декор нігтів завжди у тренді, адже він підкреслює ексклюзивність манікюру та хороший смак модниці. Нейл-майстри зображають не лише поодинокі деталі, а цілі композиції. Раніше ми писали про акварельний дизайн, а тепер розкажемо, як нігті можуть стати полотном для мініатюрних шедеврів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На нігтях можна зобразити природу, річку, морські хвилі, захід сонця і поля. У моді — архітектура, обличчя, яке зображає емоції, українські мотиви.

@olelukoenail7836@articool_bs@nina_talanova_@feniks_nailart@feniks_nailart@feniks_nailart

Картини можуть мати декілька об'ємних шарів, які на доторк будуть відрізнятися. Наприклад, під матовий фініш можна сховати дерева, поверху — глянцева квітка, на якій сидить бджола. Жовто-чорний животик комашки посипаний акриловою пудрою, і він м'який, наче справжня.

@missouri_journal@julia_galas_art

У тренді малюнки, які нагадують мультяшні сюжети. Наприклад, до рожево-чорних нігтів ефектно дивляться Міні та Мікі Мауси. У моді також зображення сюжетів: бедрик мурашка із великими об'ємними очима дивляться одне на одного з різних нігтиків.

@maris_nailart_studio@veroniksis__nails@nails_fox_art@yanuskanail@tihomirova_art44

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як можна оздобити нігті малюнками фруктів. Дизайнери представили варіанти, які пасуватимуть для жінок будь-якого віку.

Головне фото: @ki_owlnails.s