Ультрамарин чи сапфір: трендовий манікюр синього кольору 2023 (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Контрастний синій увійшов у моду на літо 2023 року. Модниці компонують його із блискітками, френчем і класичними чорним та білим кольорами. Раніше ми писали про дизайн із анімалістичним принтом, а тепер розкажемо, як зробити ультрамодні сині нігті.

Сині нігті пасуватимуть до будь-якого гардеробу, якщо обрати темні відтінки. Аби они виглядали легко, поєднайте їх із білим стемпінгом та крупними блискітками. У моді залишаються і стрази сваровські.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обирайте синій відтінок у залежності від тону шкіри ваших рук. Сині підтони бувають як теплими, так і холодними. До найпопулярніших входять: лазуровий, перванш, перська і танарова синь, волошковий, берлінська лазур, індиго, ультрамарин та інші.

@nail_art_tashkent@nailprof@nailprof@nailprof@nailprof

Пасує до синього і об'ємна ліпка на нігтях. Якщо ви збираєтеся на весілля або на сцену, гарно у розкадровках фотографій чи відео виглядають об'ємні квіти і листя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@nailprof@nailprof@nailprof@nailprof

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зробити мармурові нігті. Нейл-майстри представили варіанти на довгі та короткі нігті, які гарно підкреслять будь-який образ.

Главное фото: @we_nail_you1