Японський манікюр: що це за тренд, який врятує навіть дуже "замучені" нігті (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Богдана Карц

Головна редакторка

Кожна людина мріє мати гарний і привабливий вигляд не лише до урочистого заходу, а й у повсякденному житті. Особливу увагу ми завжди зосереджуємо на руках, зокрема на нігтях. Однак далеко не всім подобається “традиційний” манікюр із яскравими насиченими кольорами- дехто воліє зробити нігті максимально натуральними, однак, щоб вони при цьому виглядали максимально доглянутими. З цим і допоможе японський манікюр.

Його зазвичай обирають поціновувачі натуральної, природної краси - ті, хто має на меті отримати не лише доглянуті нігті, а й справжнє задоволення від процедури, передає vogue.ua. Роблять японський манікюр лише в салоні, адже в домашніх умовах виконати його  надзвичайно важко.

Загалом такий популярний на сьогодні японський манікюр - це процедура інтенсивного догляду за руками, головна мета якої - за допомогою натуральних компонентів і майстра-професіонала оздоровити та відновити нігті без штучного зміцнення та покриття. Цей вид манікюру роблять без обрізання шкіри фрезою чи штучними інструментами, не агресивно, надзвичайно акуратно, повільно і не поспішаючи. При цьому не використовуються ніякі синтетичні матеріали - лише палички з апельсинового дерева, бафи з телячої шкіри, пилочки з бальса, пудра і паста на основі бджолиного воску.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Технологія процедури:

  1. Передусім руки очищаються, застосовуючи молочко, найкраще - рисове.

  2. Далі кутикула пом’якшується маслом лотоса.

  3. Надається бажана форма нігтів за допомогою пилки, зайве прибирається ремуверами.

  4. Проводиться пілінг кожного нігтя пастою з перловою крихтою, яка насичує нігтьову пластину біоактивними мікроелементами та вирівнює поверхню нігтя.

  5. Останній етап японського манікюру - полірування. Для нього використовують пасту з бджолиного воску та перлової крихти. В результаті ніготь добре відполірований, захищений від впливу побутової хімії та води. Саме так досягається максимальний результат - здається, що нігті прозорі, глянцеві, наче скляні.

  6. На завершення процедури майстер робить легенький масаж. Це може бути просто релаксуюче погладжування або ж із застосуванням мішечків, наповнених пахучими травами чи морською сіллю.

Японський манікюр можна робити постійно, адже нігті зміцнюватимуться з кожною процедурою. Особливо гарний цей спосіб для відновлення нігтів наприкінці зимового періоду. Бездоганний глянець тримається до 3 тижнів - і це важливо, якщо ви подорожуєте чи не маєте змоги відвідати майстра.

А от якщо ви плануєте зняти гель-лак, то треба зробити перерву, адже нігтьова пластина буде стоншена через постійне шліфування. Крім того, нанести гель-лак на японський манікюр неможливо - він не триматиметься на пудрі, у складі якої бджолиний віск.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що японський манікюр надає вашим рукам бездоганного натурального вигляду, довго виглядає ефектно, насичує нігті корисними речовинами, відновлює та оздоровлює їх. Більш того, зазвичай він відносно недорогий, у порівнянні з усіма його плюсами. А ще він чудово підходить для чоловіків - за умови, що їх не злякає глянцевий блиск.

Раніше ми розповідали про ТОП-4 варіанти ідеї для ніжного манікюру на літо 2023. З такими нігтями ви також виглядатимете природно і вишукано!

Головне фото: publish.com.ua