Чорний та білий: наймодніший манікюр у монохромних кольорах (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Любительниці розкоші та класики часто обирають чорний та білий кольори манікюру. У залежності від стилю і вподобань, нігті будуть конкретного тону. Раніше ми писали про королівські нігті, а тепер розкажемо, як бути суперстильною в двох монохромних кольорах.

Нейл-майстри представили модні та водночас вишукані варіанти нігтів. Вони можуть бути або білі, або чорні. Трендовий варіант — зробити одну руку одним кольором, а другу — іншим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У моді — прозорі вставки, на яких зображені квіти, рослини, абстракція чи геометрія. У тренді молочні відтінки, оформлені білим стемпінгом, наклейками чи камінцями. Чорний колір можна розбавити із базою, аби зробити прозорий ефект капрону. На ньому так само пасуватимуть чорні візерунки.

@usti_naPinterest@julia_nails_art_Pinterest@nailnasty_PinterestPinterest

Нейл-майстри пропонують виконувати чорний або білий манікюр на квадратних нігтях. Така форма додає шарму та вишуканості ручкам, довершуючи стиль та образ модниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще ці монохромні кольори є універсальними. Вони підходять до різного одягу, будь-якої події та гарних каблучок із кольоровими коштовностями.

Pinterest@bondarenko777_nailsPinterestPinterestPinterest@nailsmade@nailcocktail@kornilovamailslollanail@elina.nails.artPinterest@safinailstudioPinterest

Раніше ми писали про те, як можуть виглядати сині нігті. Нейл-майстри представили стильні варіанти манікюру в холодних тонах, які виглядатимуть незвично і ексклюзивно.

Главное фото: @alisa_in