Ніжний манікюр в школу: ідеї, які підійдуть для 1 вересня та всього навчального року (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Далеко не у всіх навчальних закладах вітається яскравий та незвичайний манікюр, як і інші експерименти у зовнішності. Тому слід розібратися, який дизайн нігтів може бути доречним під час навчання навіть у найсуворішому закладі.

Питання, який манікюр зробити в школу, стає особливо актуальним напередодні нового навчального року. У цій статті ми розповімо про ключові правила шкільного манікюру, а також про кольори та дизайни, які підійдуть для навчання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли йдеться про шкільний манікюр, то найкращим вибором стануть нюдові або нейтральні відтінки: молочний, світло-сірий, ніжно-рожевий і навіть білий. А ще такі кольори лаків чудово підійдуть до засмаглої шкіри після літа.

Щодо дизайнів та візерунків, то для школи актуальними будуть мінімалістичні рішення. Геометричні малюнки, крапки, акварельні мазки та квіти допоможуть зробити шкільний манікюр ніжнішим та красивішим.

Якщо вам хочеться експериментувати, то можете зробити французький манікюр, але з кольоровими кінчиками. Такий дизайн буде виглядати не менш ніжно та однозначно зробить настрій кращим під час навчального процесу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Слід зазначити, що перелічені варіанти манікюру підійдуть як для навчання, так і для свята 1 вересня. А якщо ви не знаєте, яку зачіску зробити до школи на перший дзвінок, то не пропустіть нашу добірку модних ідей для старшокласниць.