Готуємось до затишного сезону! Найкращі ідеї манікюру на осінь 2023 року (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сподіваємося, ви вже бачили добірку манікюру на 1 вересня. Тепер пропонуємо вам дізнатися, який дизайн нігтів буде на піку популярності цієї осені. Найкращі ідеї осіннього манікюру — вже в нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Настає новий сезон, а разом з ним — час прощатися з літніми нігтями. На зміну яскравим та соковитим літнім дизайнам приходять затишніші та витонченіші осінні кольори. У нашому матеріалі ви знайдете найкращі ідеї манікюру, які відповідають останнім тенденціям 2023 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Почати варто з нейтральних варіантів — однотонних або різнокольорових нігтів в осінній палітрі. Вибирайте традиційні помаранчеві, червоні, темно-сині, смарагдові, шоколадні та навіть чорні відтінки. Також не забувайте про модний дизайн нігтів омбре, який виглядатиме дуже цікаво на ваших ручках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Восени традиційний французький манікюр слід замінити цікавішими різнокольоровими варіантами в червоних та жовтих відтінках. Не слід забувати також про орнамент у клітинку, який буде популярним не лише на одязі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що стосується малюнків, то осінній манікюр насамперед асоціюється з головними атрибутами цього сезону: жовтим листям, милими стаканчиками кави, парасольками, крапельками дощу та квітами. А якщо ви любите більш мінімалістичні варіанти манікюру, то зверніть увагу на геометрію та акварельні мазки — у цьому випадку теж бажано дотримувати сезонної палітри кольорів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть ТОП-5 наймодніших кольорів для педикюру на вересень 2023 року. Не забувайте, що навіть у холодний сезон ваші ніжки мають виглядати на всі 100%!