Желейні нігті — забутий тренд, який варто спробувати восени 2023 року (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Днями ми розповідали вам про модний манікюр матча-латте, а тепер ділимося ще одним трендом — желейними нігтями. Який вигляд має цей дизайн і як його зробити вдома? Розповідаємо на HOCHU.ua!

Останніми сезонами спостерігається повернення трендів, характерних для 90-х років. Ця модна тенденція вплинула і на індустрію манікюру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Желейний манікюр — це повернутий із забуття тренд, характерний для 90-х років. Така назва цьому дизайну була дана не випадково, адже він виглядає, ніби на нігті приклеєні яскраві льодяники або желейні цукерки.

Цікаво, що зробити цей модний манікюр ви можете не тільки в салоні, але й вдома. Нижче можете прочитати інструкцію:

  • Почніть з нанесення безбарвного лаку як основи.

  • Потім змішайте трохи безбарвного лаку з кольоровим. Вам знадобляться лише кілька крапель кольорового лаку на пляшку з безбарвним, щоб досягти бажаного желейного ефекту.

  • Покрийте нігті тонким шаром цієї суміші. Як тільки лак висохне, нанесіть ще один шар зверху.

Найкраще робити желейний манікюр на нарощених нігтях. Також ви можете експериментувати не лише з квітами, а й з дизайнами: малювати різноманітні візерунки чи клеїти стрази. Нижче ви знайдете кілька модних прикладів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, який ніжний манікюр можна зробити до школи. Ми зібрали найкращі ідеї, які підійдуть для всього навчального року.