Коричневий френч — модний дизайн нігтів, який варто спробувати цієї осені (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ми вже писали про те, як зробити руки молодшими за допомогою манікюру, а в цьому матеріалі поділимося модними ідеями коричневого френча, який буде на піку популярності цієї осені. Фото дивіться у нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Коричневий манікюр — це дуже ніжний, жіночний та затишний дизайн нігтів, який відмінно підходить для осені та зими. Такий манікюр виглядає дуже стильно і незвичайно, а в холодну погоду, ніби зігріває своїм теплим відтінком і нагадує смачну каву з карамельним сиропом. До того ж завдяки нейтральному відтінку підходить такий манікюр під будь-який одяг і для будь-яких подій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Восени слід звернути увагу не лише на коричневий манікюр, а й на коричневий френч — новий тренд, який уже встиг підкорити серця багатьох модниць та стати найбажанішим дизайном 2023 року. Це той самий класичний френч, лише виконаний у незвичайному коричневому відтінку. Перевага в тому, що французький манікюр виглядає дуже жіночно і вишукано, проте завдяки коричневому відтінку привертає погляд і додає "родзинки" вашому образу. Тому якщо ви не знаєте, який манікюр зробити восени, придивіться до цього модного дизайну нігтів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми ділилися  стильними ідеями манікюру  для шанувальниць мінімалізму. Ці варіанти точно варті вашої уваги, адже зачаровують з першого погляду, хоч і не кидаються в очі!