Запах триматиметься весь день! Як правильно користуватися парфумом?

Парфумерія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наносите вранці улюблений парфум, а до обіду від нього не залишається й сліду? Ми знаємо кілька хитрощів, які допоможуть зробити аромат максимально стійким.

Парфум підвищує нашу впевненість у собі, створює правильний настрій та викликає приємні асоціації. До того ж нерідко аромат є частиною іміджу та відмінною рисою тієї чи іншої людини. Саме тому ми так старанно підходимо до вибору парфуму та бажаємо, щоб він тримався цілий день.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як правильно наносити парфум?

Щоб запах парфуму тримався цілий день, його потрібно правильно наносити. Нижче ми зібрали найефективніші поради, які допоможуть вам посилити стійкість улюбленого аромату.

  • Парфуми слід наносити на шкіру, а не на одяг. Вважають, що аромат краще тримається на речах, проте на шкірі він розкривається і звучить зовсім по-іншому.

  • Наносьте аромат на спеціальні частини тіла — потилицю, зап'ястя, згини ліктів, ямки між грудей і западини під колінами. На цих місцях кровоносні судини знаходяться ближче до шкіри й тепло крові допоможе розкрити запах парфумів.

  • Ідеальним варіантом є нанесення парфумів на вологу шкіру відразу після душу. Взаємодія запаху з вологою допомагає розкрити його та довше зберегти на шкірі.

  • Щоб підсилити запах парфуму, використовуйте вазелін чи лосьйон для тіла. Нанесіть засіб на місця, куди плануєте розпорошити аромат, щоб закріпити запах на шкірі якомога довше.

  • Не потрібно розтирати ті місця, куди ви нанесли парфум. Це не посилить його запах, а навпаки прискорить вивітрювання аромату.

  • Як нанести парфум, щоб запах тримався весь день? Розпиліть засіб на волосся на відстані близько 20-30 см або пройдіть через ароматну хмару парфумів. Ви також можете нанести парфум на гребінець, а потім прочесати ним волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як швидко зробити пучок. Ми розкрили найхитрішу техніку, яка займає менше ніж хвилину.