Аромати, які завжди запам'ятовують чоловіки: 3 найкращі жіночі парфуми

Парфумерія

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Людину можна запам'ятати по її очах, емоціях, одязі та запаху. Тому важливо підібрати доречний парфум на ту чи іншу подію. Раніше ми писали, які аромати здатні зняти стрес, а тепер розкажемо про трійку парфумів, які допоможуть запам'ятати вас назавжди.

Обираючи парфуми, потрібно звернути увагу на їхню стійкість та ноти аромату, які вам подобаються. Відомий французький парфумер Фредерік Маль зазначив, що аромат парфуму проходить в нюхову цибулину мозку через верхню частину носа, де обробляються емоції. Потім він переноситься у ту частину мозку, де формується пам’ять.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Lancome — Tresor Midnight Rose 

Бездоганний аромат парфуму Midnight Rose сподобається навіть найпримхливішим жінкам. Він доречний для романтичного побачення та прохолодної погоди. Парфум має солодкий аромат квітів із легкими нотами фруктів.

Перша нота аромату — це бездоганне поєднання жасмину, півонії, чорної смородини і пікантного рожевого перцю в першій ноті аромату. Друга нота — троянда і малина. Третя нота — віргінський кедр, солодка тепла ваніль і чистий пудровий мускус.

Paris Hilton – Siren 

Грайливий, смачний і водночас строгий аромат від Періс Хілтон сподобається більшості жінок із першого знайомства. Цей аромат має здатність швидко запам'ятовуватися, тому скористайтеся цим, ідучи на побачення чи навіть на ділову зустріч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей парфум бездоганно підійде для літа і теплих вечорів. Перша нота аромату — червоний жасмин, мандарин, персик і абрикос. Друга нота — жимолость, орхідея, лотос. Третя нота — ваніль, мускус, сандалове дерево.

Prada — Candy 

Якщо ви любите відрізнятися від інших і бажаєте запам'ятатися із першого знайомства, сміливо обирайте Candy від Pradа. Цей аромат затьмарить усі парфуми, які будуть поруч. Він має солодкувато-східні ноти, які поєднали в собі усього 3 компоненти. Такий парфум бездоганно підходить для прохолодної погоди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перша нота — мускус, друга — бензоїн, третя — карамель. Бензоїн став родзинкою Prada. Це — бездоганне пікантне поєднання солодкуватого аромату смоли із традиційним ванільним відтінком.

Нагадаємо, раніше ми писали, які бувають аромати парфумів. Традиційний склад відомих відтінків запаху допоможе вам обрати найкращий для себе варіант.

Фото: notino.ua