ТОП-3 нетрадиційних способів нанесення парфумів

Парфумерія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Традиційно усі звикли наносити парфуми на зону грудної клітки або за вуха. Однак є чимало способів, як одягнутися в улюблений аромат, аби він гарно тримався і залишав за собою смачний шлейф. Раніше ми писали про те, які аромати вважаються природними антидепресантами, а тепер розкажемо, як ще можна нанести парфуми.

Існують різні способи нанесення ароматів, які залишать незабутній, смачний шлейф. Розглянемо нетрадиційні варіанти, які сподобаються жінкам і чоловікам, які поруч.

На гребінець

Розпиліть улюблений аромат парфумів на гребінець, і розчешіть ним чисте, висушене волосся. Парфум буде триматися доволі довго у будь-яку погоду, огортаючи все тіло улюбленим ароматом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За колінами

Якщо говорити про ароматний шлейф, то потрібно наносити парфуми не на грудну клітку, і навіть не за вухами. Секрет цього нанесення — на піколінні ямки. Саме тоді, під час того, як ви кудись ідете, шлейф із улюбленим ароматом залишатиметься у пам'яті оточуючих.

На спину

Якщо ви одягнені у сукню із оголеною спиною, приберіть волосся і нанесіть улюблений аромат парфумів саме на ділянку спини. Такий варіант нанесення підходить для будь-якої пори року, адже під високою температурою, і навіть у залах, де є кондиціонери, аромат буде розкриватися, огортаючи все тіло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо вам не підходить жоден варіант нанесення парфумів, зробіть це у традиційний спосіб. Аромат потрібно наносити на пульсуючі точки: зап'ястя, шию і груди.

Нагадаємо, раніше ми писали про найгарніші флакони для парфумів. Світові бренди представили ексклюзивні упаковки, які хочеться взяти в руки.

Фото: Freepik