ТОП-3 парфуми вересня 2023: обирайте найкращі аромати в подарунок

Парфумерія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Новий сезон має кардинально іншу погоду, тому час змінити парфуми. Для прохолоднішого дня і вечора, коли йде дощ і падає листя, літні варіанти уже не підходять. Раніше ми писали, які аромати зводять з розуму чоловіків, а тепер розкажемо, які парфуми будуть доречні на вересень 2023 року.

Осінні парфуми представлені пряними, більш важкими та солодкими ароматами, пише notino.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Bruno Banani “Dangerous Woman”

Ці парфуми можна віднести у трійку найкращих ароматів цієї осені. Їхня композиція сподобається навіть вибагливим жінкам. Пряний та водночас солодкий фруктовий аромат — для нестримних жінок, які не бояться йти проти течії. Перша нота — чорна смородина, друга — кокосове молоко, квіти, третя нота — геліотроп, ваніль.

Tous “OH!”

Аромат, який у себе закохає, має не лише ноти прянощів та солодких акцентів, а і пудри. Це додає ніжності та водночас звабливості. Парфуми бездоганно підійдуть для темпераментних і енергійних жінок. Їх можна використовувати у холодну пору року. Перша нота — мандарин, чорна смородина, рожевий перець, лимон, друга нота — корінь ірису, троянда, третя нота — амброксан, мускус, боби тонка, ваніль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Givenchy “L’Interdit Rouge”

Ще одним комфортним вересневим варіантом є композиція від “Givenchy”. Ці парфуми підійдуть для чуттєвих та нестримних жінок. Перша нота — червоний апельсин, спеції, імбир, друга нота — цвіт апельсинового дерева, жасмин, третя нота — пачулі, сандалове дерево, листя перцю, черрі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про незвичні способи нанесення парфумів. Експерти розповіли, як іще можна використовувати аромат, аби залишати за собою смачний шлейф.

Фото: notino.ua