Якими парфумами користуються Мадонна, Анджеліна Джолі та Кейт Міддлтон? Улюблені аромати знаменитостей

Парфумерія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Нас завжди цікавить, які помади та парфуми обирають відомі особистості. Не секрет, що аромат є невід'ємною частиною зіркового стилю. І це добре відомо зіркам світової величини.

Жінки, які цінують світ парфумерії, завжди впевнені в собі, адже шлейф правильно підібраного парфуму, який слідує за ними, стає невід'ємною частиною їхнього образу. Іноді він відіграє важливу, а часом навіть головну роль у створенні цього амплуа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сьогодні ми розповімо вам про те, без яких ароматів не уявляють свого життя знаменитості. Читайте та беріть на замітку!

Мадонна. "Folavril" від Annick Goutal

Улюблений аромат Мадонни, яким вона користується з ранніх років, став справжньою легендою. У "Folavril" ніжні ноти екзотичних кольорів переплітаються з яскравим манго. У Мадонни справді чудовий смак!

Анджеліна Джолі. "Black" від Bvlgari

Вже кілька десятків років візитівкою Анджеліни є східно-деревний аромат "Black" від Bvlgari. Саме його Джолі завжди наносить на шию, зону декольте та зап'ястя перед виходом на червону доріжку!

Камерон Діас. "Happy" від Clinique

Починаючи з 1997 року, ці парфуми вважаються одними з найуспішніших у лінійці бренду Clinique. Камерон Діас рекомендує "Happy" всім жінкам, яким подобаються ненав'язливі, але яскраві аромати.

Жизель Бюндхен. "Opium" від Yves Saint Laurent

Супермодель часто користується цим спокусливим та пряним ароматом, який додає її образу особливої сексуальності. Східні та таємничі духи "Opium" справді дурманять голову, подібно до наркотику. Крім того, помічено, що вони надзвичайно привабливо діють на чоловіків!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кім Кардаш'ян. "Michael" від Michael Kors

У Кім багато ароматів, але з усієї її величезної колекції красуня особливо виділяє "Michael" від Michael Kors. І не випадково! Говорять, що в цьому ароматі є особливі феромони. Ну чи щось дуже чарівне, оскільки він миттєво зачаровує як чоловіків, так і жінок!

Кейт Міддлтон. "Orange Blossom" від Jo Malone London

Кейт Міддлтон віддає перевагу Jo Malone London. Її улюблений аромат — "Orange Blossom". До речі, саме ним вона скористалася у день весілля.

Блейк Лайвлі. "Gucci Première"

У "Gucci Première" є одночасно жіночі та чоловічі нотки. Це дозволяє носити ці парфуми як під вечірню сукню, так і під джинси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали,  як правильно користуватися парфумом, щоб запах тримався весь день. Лише кілька хитрощів здатні допомогти зробити аромат максимально стійким.

Головне фото: pexels