Must have весни: білі кросівки та мокасини для стильних весняних луків

Практичні поради

Юлія Бражнік

Журналістка

Стилісти вже давно склали для себе список базових речей, які обов'язково мають бути у гардеробі кожної дівчини. І ось у цьому списку, найімовірніше, будуть білі кросівки. Особливо ідеально вони підходять для створення весняних та літніх образів. Ми додамо до списку ще й білі мокасини та пропонуємо вам дізнатися, як складати стильні луки з цим взуттям.

З чим носити білі кросівки та мокасини навесні

Білі кросівки, та й взагалі будь-яке біле взуття на весну — це must have, це універсальне взуття, яке підійде під будь-який образ. Якихось спеціальних способів стилізації цього взуття немає, але ви можете використовувати наступні підказки.

Користуйтесь прийомом "сендвіч". Тобто у вас в образі буде якийсь основний колір, наприклад, чорний. А взуття та верхня сорочка чи капелюх будуть іншого кольору, наприклад, білого. Таким чином, ви гармонізуєте лук, ідеально вписавши білі кросівки.

Хоча намагатися вписати білі кросівки в образ не потрібно. Вони чудово виглядають абсолютно в будь-якому ансамблі. Наприклад, надто яскравий різнокольоровий образ білі кросівки або мокасини злегка приземлять, зроблять його спокійнішим.

Білі кросівки або кеди класно виглядають із якимись яскравими високими шкарпетками. Сьогодні шкарпетки йдуть нарівні з такими аксесуарами як сумка, окуляри або прикраси. Запасіться на весну кількома якісними стильними парами.

Модний гріх не носити білі кросівки чи мокасини у рамках стилю Officecore, який цього року б'є всі рекорди популярності. Що це може бути: сукня-жакет, брючний костюм, жакет із будь-якими штанами або спідницею.

З білими кросівками та мокасинами виходять дуже затишні образи у стилі "прибережної бабусі". Це поєднання пастельних відтінків, приємних натуральних тканин, вільного та комфортного одягу. Беріть на замітку на весну.

Вам також буде цікаво дізнатися, з чим і як носити навесні бомбер .