Як носити сукню з кросівками цієї весни: 6 вдалих поєднань

Практичні поради

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Час мчить зі швидкістю світла... Ще нещодавно поєднання кросівок із сукнями викликало у багатьох здивування, а тепер це — найулюбленіший трюк багатьох модниць. Але все ж таки тренди змінюються і кожен сезон виникає питання: як носити сукню з кросівками, щоб виглядати бездоганно? Редакція HOCHU.ua відповідає та ділитися 6 модними прикладами!

У наші дні зручність — це основа практично будь-якого стилю. Сьогодні не потрібно дуже сильно мудрувати та жертвувати своїм комфортом, щоб бути в тренді. І сукні зовсім не обов'язково носити із взуттям на підборах. Влітку і навесні багато модниць вже не один рік поєднують ці жіночні вироби зі спортивними кросівками та виглядають при цьому бездоганно.

Якщо ви не знаєте, як носити сукню з кросівками у 2023 році, або шукайте приклади для натхнення, то беріть на замітку 6 модних способів від HOCHU.ua!

Гра контрастів

Сукня + кросівки — це вже досить контрастний трюк, проте ефект можна ще більше посилити, вибравши жіночне міні у квітковому принті та спортивні кросівки на масивній підошві. Щоб образ виглядав ще цікавіше, можете одягнути довгі шкарпетки.

Шовк та спорт

Дуже "смачно" виглядає поєднання шовкових комбінацій зі спортивними класичними кросівками. Тут варто звернути увагу на те, щоб взуття не вибивалося з композиції та було у приблизно схожому відтінку.

Монохром

Якщо не знаєте, як щось носити, на допомогу прийде монохром. Образи в одному кольорі завжди виглядають стильно та ефектно.

З піджаком

Ще один модний спосіб, як носити сукню з кросівками — це доповнити цю комбінацію піджаком чоловічого крою. Такий спосіб допоможе врівноважити образ та зробити його цікавішим.

Кольорові акценти

Щоб кросівки з сукнею виглядали гармонійно, намагайтеся підбирати взуття, яке за кольором перегукуватиметься з вашим одягом. Це може бути ледь помітний елемент, але, повірте, він зробить образ набагато жіночнішим та вишуканішим.

На спорті

Як ще можна стильно носити сукню та кросівки? Робіть ставку на спортивний образ, вибираючи сукню-толстовку або будь-який інший виріб у спортивному стилі.

Також дізнайтеся, як стильно носити сукню з чоботями .