5 модних plus-size ідей на весну 2023

Практичні поради

Юлія Бражнік

Журналістка

Поки ми чекаємо на теплу весну і можливість одягати по-справжньому весняні образи, є час, щоб підготуватися до цих теплих днів. Краще підготуватися зараз, адже потім весна різко перейде в спекотне літо, але ж хочеться хоч трохи походити в стильних весняних аутфітах.

Ми підготували кілька стильних ідей для дівчат plus-size, щоб вони могли підкреслити красу свого тіла, виділитися і насолоджуватися своїм зовнішнім виглядом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що носити дівчатам plus-size навесні та влітку: деталі, образи, ідеї

Накидки

Використовуйте для поєднання різних деталей у вашому образі різні накидки та кардигани. По-перше, вони гармонізують образ. По-друге, вони роблять ансамбль таким легким, елегантним та стильним, що ви не захочете знімати накидку. Влітку це може бути зовсім невагомий варіант, а на весну вибирайте щільнішу модель.

Широкі штани

Однотонні штани із завищеною талією зручно носити і з футболками, і з топами, і з гольфами. Зверніть увагу на модні цього року штани карго. До речі, іноді зручніше купити комбінезон і не думати, що з чим комбінувати.

Сукня з активним принтом

Що означає активний? Це принт з малюнком, що повторюється, з безліччю різних малюнків, це мікс принтів в одному виробі, це різнокольорові відтінки. Вибирайте сукню із запахом, щоб можна було підкреслити талію та груди.

Бомбер

Обов'язково додайте до свого весняного гардероба бомбер. Річ потрібна і майже незамінна. Зручно носити із джинсами, сукнями, спідницями, комбінезонами. Оверсайз модель допоможе скласти модний багатошаровий образ.

Яскравий жакет

Цього сезону в моді неонові відтінки. Чому б вам не купити на решту весни яскравий неоновий жакет і не освіжити свої образи? Неон чудово сходиться з іншими кольорами і до нього досить легко підбирати аксесуари.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які три моделі сукні вийшли з моди.