Фатинова спідниця у вересні: з чим носити і який колір наймодніший (ФОТО)

Практичні поради

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Пишні фатинові спідниці плавно і впевнено переходять із літньої моди у вересневу. Поки ще тепло, модниці можуть створити образ, як у Барбі, але уже з осінніми нотами. Раніше ми писали про ультрамодні джинсові курточки, а тепер розкажемо, із чим у вересні 2023 року одягнути фатинову спідницю.

Дизайнери показали, які фатинові спідниці у тренді на вересень 2023 року. Головне — правильно підібрати колір, довжину, пишність і курточку, яка буде доповнювати образ модниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підбирайте пишність фатинової спідниці під свій зріст і фігуру. Спробуйте одягнути декілька різних варіантів, і ви одразу побачите, яка вам пасує найкраще. Це ж стосується і довжини.

Спідниця з шкіряною курткою

Стильно і водночас романтично фатинова спідниця виглядає із курточкою під шкіру. Такий образ може мати будь-які кольори. Взуття пасуватиме абсолютно різне: кеди, короткі чи високі чобітки, а також туфлі на підборах.

Спідниця з пальто

Пальто по своїй фактурі важке, а фатинова спідниця — легка. Якщо ви одягнете пишну спідничку, а наверх — класичне, максимально строге пальто, то будете схожі на Барбі. Кінчики спідниці гарно виглядатимуть з-під верхнього одягу, додаючи вашому образу вишуканості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спідниця із вязаним светром

Романтично і ніжно доповнює образ вязаний, мякий светр. Він додає модниці жіночності та водночас захищає від прохолоди. Обирайте світлі, пастельні відтінки гардеробу, або зробіть контраст у коричневих, бежевих і теракотових тонах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, із чим модно одягати піджак у вересні 2023 року. Дизайнери показали, як зробити строгий, водночас романтичний образ.

Фото: Pinterest