Завжди у моді: 5 стильних поєднань із джинсами для жінок будь-якого віку (ФОТО)

Практичні поради

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Дизайнери представили образи, які пасуватимуть жінкам різних вікових категорій. Це — поєднання джинсів із різним верхом гардеробу. Раніше ми писали про трендові образи у стилі Коко Шанель, а тепер розкажемо, що одягнути до джинсів, аби виглядати неперевершено.

Біла сорочка

До джинсів бездоганно пасує білосніжна сорочка. Обирайте будь-які фасони та довжину. Довершіть свій образ гарною контрастною сумочкою і стильним макіяжем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водолазка

Джинси із водолазкою зроблять ваш вигляд ніжним і водночас звабливим. Обирайте схожі до джинсів кольори, або нюдові відтінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сорочка у клітинку

У моду повертаються сорочки в клітинку різних кольорів. Підкресліть улюбленим тоном свій колір волосся.

Піджак кольоровий

Однотонний піджак у кольорі стане родзинкою вашого образу. Ви будете виглядати стильно і водночас затишно. До такого одягу можна взувати і туфлі на підборах, і кросівки, і навіть кеди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В'язаний светр

Із в'язаним светром джинси додають вашому образу шарму і святковості. Обирайте кофтини із крупною в'язкою. У моді також в'язані візерунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як легко створити модний осінній образ. Український модельєр одягу Андре Тан дав прості й доступні поради, які допоможуть модницям виглядати ще краще.

Фото: Pinterest