Ніколи не носіть це! 3 сукні, які позбавлять вас впевненості у собі

Модні тренди

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Одяг безпосередньо впливає на нашу самооцінку, тому коли ми вибираємо старомодні речі, то потім нерідко страждаємо від невпевненості в собі. Які 3 сукні варто викинути, щоб не потрапити в таку пастку? Розповідаємо на HOCHU.ua!

Весна відкриває сезон легких жіночних суконь, тому багато модниць вирушають за покупками та цікавляться, які вироби будуть у моді. Щоб ви не наробили помилок, пропонуємо дізнатися, які 3 сукні є антитрендовими і їх потрібно якнайшвидше позбутися.

3 сукні, які вийшли з моди

Плісирована сукня

Мода на плісировану тканину то з'являється, то повертається. Хтось стверджує, що такі вироби у тренді, а хтось радить не носити їх. Однак усі стилісти сходяться на тому, що плісировані сукні краще залишити у минулому. По-перше, вони вже всім порядком набридли. По-друге, морально застаріли та виглядають старомодно, додаючи зайвих років та сантиметрів у талії.

Каскад

На викид потрібно відправити й каскадне плаття, якщо таке завалялося у вашому гардеробі. Небезпека в тому, що деякі бренди продовжують відшивати такі вироби, намагаючись інтерпретувати їх на сучасний лад, але це все одно не робить їх модними. Тому каскадні сукні, коли спідниця спереду коротша, а ззаду довша — викидаємо.

Сукня з рюшами

При правильній стилізації сукні з рюшами виглядають все ще добре, але біда в тому, що дівчата вибирають абсолютно неактуальні моделі та не вміють носити такі вироби. Щоб не почуватися невпевнено в такій сукні, краще відкласти її якомога далі.

Також дізнайтеся, які 4 старомодні сумки давно настав час викинути.