Сукня кроше знову в моді? Розповідаємо, як носити новий тренд 2023 року (ФОТО)

Модні тренди

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Очевидно, сукня кроше вже незабаром заповнить вулиці всіх міст, адже 2023 року цей виріб повертається в моду. Дізнайтесь, як і з чим носити цей тренд. Стильні ідеї та фото образів із сукнею кроше — вже в нашому матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ще недавно ми носили легкі в'язані сукні виключно на пляжі, однак у 2023 році все зміниться. Тепер такі вироби з'являться у повсякденних образах та стануть незамінною складовою літнього гардероба.

Прості сукні кроше — ідеальне рішення для спекотного літнього дня. Цей одяг зручний і дозволяє тілу дихати, створюється він шляхом переплетення петель з пряжі або ниток гачком вручну. Завдяки такому підходу дизайнери можуть створювати унікальні вироби, які прослужать багато років. У зв'язку з тим, що процес виготовлення може бути досить складним і трудомістким, сучасні в'язані сукні слід розглядати як інвестиції, приділяючи особливу увагу мистецтву, ремеслу та догляду, а не дотримуючись швидкоплинних тенденцій.

Таким чином сукню кроше сміливо можна назвати базовим виробом, який час від часу стає більш менш популярним. 2023 року в'язані сукні будуть на піку популярності та стануть хітом сезону, проте носити їх можна вже навесні. У весняних образах сукні кроше слід поєднувати з плащами, довгими та об'ємними кардиганами, шкіряними куртками та чоловічими піджаками, а також светрами. Тут важлива багатошаровість.

А ось влітку сукню кроше можна носити як самостійну одиницю гардероба, лише додаючи "смачності" образу за допомогою аксесуарів, головних уборів або цікавого взуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як носити вишиванку у повсякденному житті . Не пропустіть ідеї образів в українському стилі щодня.