Стильні вуличні образи з мініспідницею: як носити навесні та влітку 2023

Модні тренди

Юлія Бражнік

Журналістка

Новий виток популярності мініспідниці подарував бренд Miu Miu ще торік. Максимальна кількість зірок з'явилася на публіці у шкільному образі цього бренду з дуже короткою спідницею. Якщо ви не готові до такого екстриму, то цього весняно-літнього сезону можна вибрати золоту довжину, в якій вам буде комфортно.

Ми зібрали для вас вуличні образи з мініспідницею, які в різні часи потрапляли в об'єктиви фотографів. Практично всі ці образи можна назвати позачасовими — зверніть увагу на те, як підібрані аксесуари, як взуття поєднується з усім комплектом і як носити коротку спідницю в рамках багатошарового образу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як носити мініспідницю навесні та влітку: модні вуличні образи

Стилісти радять поєднувати в одному образі різні фактури. Ми раніше писали про те, як використовувати в одному образі речі різної щільності та з різної тканини. Наприклад, джинсову спідницю можна поєднувати з об'ємним ажурним светром, який можна злегка заправити за пояс. Ось так носять мініспідницю скандинавські модниці:

У тренді образ школярки та луки, натхненні естетикою коледжу. Вибирайте картаті спідниці, моделі з гусячою лапкою, зі складками, плісовані, в спортивному стилі. Такі спідниці можна носити із в'язаними кардиганами, бомберами, об'ємними світшотами, сорочками та блузками з великим коміром. Дивимося стильні образи на вулицях різних країн:

Використовуйте багатошаровість, щоб грати на контрасті. Ось у вас є скромна мініспідниця, поверх якої можна вдягти об'ємну сорочку, зверху в'язану жилетку та зверху довгий щільний плащ. Це як один із варіантів образу.

Чим тепліше ставатиме, тим більш відкритим може бути ваш образ. Наприклад, поєднуйте коротку спідницю з топом та об'ємним жакетом. Якщо одягаєте колготи, то простежте за тим, щоб їхня щільність не контрастувала з одягом в ансамблі.

Спробуйте варіант із мініспідницею кльош або спідницею-трапецією. Можуть вийти класні елегантні образи. Ось кілька стильних варіантів модниць:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно ми також розповідали про те, яке взуття є універсальним та підходить під будь-який одяг. Вибирайте із 5 можливих варіантів моделей.