ТОП-10 найгарніших українських вишиванок: такої краси ви більше ніде не зустрінете! (ФОТО)

Модні тренди

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

У День вишиванки розмаїття ексклюзивних сорочок, які одягають українці, просто вражає. Кольори та фасони, вбрані для святкового дня, створюють атмосферу національної ідентичності та гарного настрою. Раніше ми розповідали, скільки вишиванок є у Володимира Зеленського , а тепер представимо наймодніші вишиванки, які пасуватимуть усім без винятку.

Цього року на День вишиванки традиційне українське вбрання одягають не лише самі українці, а люди різних континентів, аби показати свою підтримку українській нації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не винятком стали і світові зірки, які публічно вийшли на сцену та подіуми в українських вишиванках. Серед них — Клаудія Шиффер, Адель, Кетрін Зета-Джонс, Сальма Гайєк, Демі Мур, матір Ілона Маска — Мей Маск.

Тим часом дизайнери обговорюють і взуття, яке пасує під вишиті сорочки та сукні. Улітку 2023 року в тренд увійшли підбори, кросівки, ковбойські черевики, високі ботфорди і балетки. Ці варіанти взуття бездоганно пасують як для вишитих суконь, так і для вишиванок, які вбрані із джинсами, брюками чи спідничкою.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що День української вишиванки своїм образом у національному вбранні українців підтримала королева Іспанії Летиція . Вона одягнула сорочку, вишиту майстринею з Івано-Франківська.