Модні джинси 2023: три моделі, які є у гардеробі кожної лондонської модниці

Модні тренди

Юлія Бражнік

Журналістка

Лондонські модниці відомі своїм вишуканим стилем, умінням створювати позачасові образи та здатністю комфортно одягатися за погодою. Якщо подивитися на street style у рамках Тижня моди в Лондоні, то можна зрозуміти, що місцеві дівчата люблять комфортні речі та розбавляють похмуру погоду яскравими деталями.

Якщо говорити про базові речі, наприклад, про джинси, то в цьому плані англійки балансують між трендами та позачасовою класикою. У цьому матеріалі ділимося трьома улюбленими лондонськими модницями моделями джинсів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які джинси носять модниці у Лондоні

Джинси wide-leg

Редактори Vogue вже давно занесли цю модель до списку джинсів, які ніколи не вийдуть із моди. А лондонські модниці люблять позачасові речі. Wide-leg jeans — це широкі прямі джинси, які сьогодні носять замість бойфрендів чи mom-jeans. Ці джинси ідеально поєднуються з укороченим светром, кроп-топом, обтягуючою водолазкою або сорочкою.

Джинси з підворотами з 2000-х

Багато трендів повертаються до нас з 90-х і нульових і британські трендсеттерки вибирають цю модель за лаконічність та універсальність. З цією моделлю джинсів чудово виглядають і кросівки, і сандалі, і босоніжки на платформі, і туфлі. Верх вибирайте будь-який: топ з жакетом, об'ємна сорочка, блузка та кардиган або проста базова майка.

Джинси кльош

Або моделі з широкими штанинами, що розширюються донизу. Це можуть бути моделі з низькою, середньою або високою посадкою, але головне, щоб ногам в них було просторо. Дуже довгі джинси можна носити з босоніжками або туфлями на підборах, поєднуючи з більш силуетним верхом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно ми розповідали, як створити монохромний образ на літо. Поділилися з вами основними прийомами та стильними образами.