Модні светри на осінь 2023: головні тренди нового сезону. ТОП-10 варіантів для кожної (ФОТО)

Модні тренди

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Надворі вже давно не літо, тому, якщо ви досі не переглянули свій осінній гардероб, радимо зробити це найближчим часом. А щоб завжди залишатися в тренді , варто придивитися до модних зараз светрів. У цьому матеріалі HOCHU.ua зібрав аж 10 трендових варіантів на осінь 2023!

Модні моделі жіночих светрів, запропоновані сайтом mega-music.pro , включають різні стилі, тож кожна дівчина обов’язково знайде собі щось до смаку! Обирайте і насолоджуйтесь!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оверсайз моделі светрів

Попри те, що модельєри тепер усе частіше повертаються до приталених фасонів, роблячи акцент на жіночності, оверсайз усе такий же популярний та бажаний. І справа не тільки у тому, що красиво відшита річ має бездоганний вигляд практично на будь-якій фігурі, а й в тому, що така модель дозволяє гарненько утеплитися, не зіпсувавши при цьому свій лук.

Вічна класика

Йдеться про класичні в’язані й трикотажні светри прямого крою з високою горловиною. Обов’язково нейтрального відтінку! Головним плюсом таких речей є те, що їх можна поєднати практично з будь-яким низом.

Кроп-светри

Укорочений светр – це дуже специфічний вибір для холодної пори, проте саме ця модель останнім часом набирає шаленої популярності. Крім того, кроп-светр можна красиво стилізувати з сорочкою або водолазкою - буде і тепло, і красиво.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сукня-светр

Ідеальне рішення для дівчат, які обожнюють довжину міні та високі чоботи. А ще подовжений светр можна красиво поєднати зі спідницею, штанами чи навіть шортами - аби вам подобалось!

Яскраві соковиті светри

Обирайте максимально насичені відтінки, які гратимуть на контрасті з нижньою частиною луку у спокійних тонах. Зупинити свій вибір варто на синьому, червоному, помаранчевому, жовтому чи зеленому кольорі. Надзвичайно популярний зараз і яскраво-рожевий (дякуємо за це Барбі). А от, чи купувати, наприклад, фіолетовий светр - тут вже питання, адже його відтінки часто бувають досить таки специфічними…

Светри з топовими принтами

Щоб лишатися в тренді, зверніть увагу на светри з модними цього сезону принтами. Це, зокрема, картатий візерунок у всьому його розмаїтті - саме такий принт буде надзвичайно актуальним у сезоні 2023/2024. Також на піку популярності зараз квіткові, геометричні та анімалістичні принти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ніжна пастель

Не тільки яскраві тони зараз у моді - чудовим варіантом трендового светра на осінь 2023 стане річ у ніжному пастельному кольорі. Це маст-хев для гардероба кожної дівчини, адже такий светрик дозволяє з легкістю створювати неймовірні жіночні образи,  гармонійно поєднуючиись з іншими речами.

Светри з красивим декором

Модельєри часто прикрашають свої речі різними воланами та обробками, бахромою, ґудзиками і фурнітурою, стразами, намистинами іншими цікавими деталями, які допомогають вирізнятися у натовпі. Щоправда, до вибору такого типу трендових светрів варто підходити з обережністю, аби не вихопити собі варіанти “для бабці”.

Мохеровий светр

Така модель трендових светрів, будучи  неймовірно легкою, добре зігріває і має прекрасний вигляд. Це досить таки вигідна покупка, особливо, якщо ви оберете річ нейтрального відтінку, яку можна буде поєднувати з різними речами, створюючи все нові і нові образи. Єдиний мінус: потрібно вміти доглядати за цією тканиною, адже один невірний рух - і річ може стати непридатною для виходу в люди.

Светри у стилі ретро 

Вже кілька сезонів поспіль “бабусині” светрики підкорюють серця модниць. А щоб зробити образ привабливішим, сміливо поєднуйте цю річ із сучасним одягом та модними аксесуарами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про наймодніші пальта на теплу осінь 2023. Варіантів просто безліч - на будь-який смак!

Головне фото: freepik